Dr. Bosnyák János - Dr. Gyenge Magdolna - Dr. Pavlik Lívia -dr. Székács Péterné

Vezetői számvitel

3 500 Ft (teljes ár)

3 150 Ft (kedvezményes ár)

Nem rendelhető

A könyv – valamint a hozzá szorosan kapcsolódó, már megjelent példatár és feladatgyűjtemény – legfontosabb célja, hogy megfelelő alapot biztosítson a „Vezetői számvitel” tárgy ismeretanyagának megértéséhez és elsajátításához, mind a nappali, mind az esti és levelező tagozatos képzési programok esetén.
A kiadvány további célja, hogy az érdeklődők széles köre számára bemutassa azokat a bachelor szintű vezetői számviteli ismereteket, amelyek a legtöbb fejlett nyugati, különösen az angolszász országok irányadó, hasonló szintű üzleti képzési programjának szerves részét képezik.
A kötet feldolgozza és nagyszámú gyakorlati példán keresztül illusztrálja azokat az alapvető módszereket és eljárásokat, amelyekkel – döntően – a számviteli rendszerből nyerhető adatok bázisán támogatható a gazdálkodó egységek vezetése. Foglalkozik a költségszámvitel témaköreivel, a vezetői döntéshozatal számviteli támogatásának kérdéseivel, valamint tárgyalja az üzleti folyamatok tervezéséhez, irányításához és ellenőrzéséhez kapcsolódó vezetői számviteli technikákat és eljárásokat.

Oldalszám:

Kiadás éve:

Méret:

Kötés:

298 oldal

2010

B/5

ragasztókötött