Noszkay Erzsébet

Változás- és válságmenedzsment az alapoktól

Teljes ár: 3 675 Ft

Webshop ár: 3 491 Ft

Nem rendelhető

Nem rendelhető

„A szerző könyve nem a klasszikus szakmai művek csoportjába sorolható. Mondhatnám azt is, hogy új stílust teremt azzal a szemléletmóddal, amelynek egyidejűleg célja a laikus számára is elérhetővé tenni a változás- és válságmenedzsment megértését, ugyanakkor használható oktatási segédletként, vagy gyakorló szakemberek kézikönyveként.

Napjaink olyan aktuális problémájához nyújt közvetlen segítséget a könyv tartalma, mely alapvetően meghatározza sok vállalkozás működési biztonságát, életben maradását, vagy esetleg sikeressé válását.

Egyszerű, de ugyanakkor szakmai igényességű a tartalmi rész, mely a definíciók megértésétől a gyakorlati példákig vezeti az olvasót, belső logikája egyértelmű, követhető. A jól megválasztott és megfelelő helyekre kellő gyakorisággal beillesztett kicsi feladatok még inkább érthetővé és használhatóvá, mi több, kifejezetten hasznossá teszik a leírtakat. Segítségükkel a gyakorlatban közvetlenül alkalmazhatóvá válnak bizonyos módszerek, trükkök, esetpéldák, melyek jól segítik a kevésbé felkészült olvasót is.

A szerző célja jól érezhető a leírtakból. Önzetlen segítség a bajba került, vergődő vállalkozónak, és/vagy felkészülési lehetőség a magabiztos, ma még sikeres, de előrelátó, a változásokat követni akaró vezetők számára.”

Dr. habil. Bencsik Andrea, egyetemi docens

Oldalszám:

Kiadás éve:

Méret:

Kötés:

ISBN:

130 oldal

2009

B5

Cérnafűzött, keménytáblás

9789630676748

Kapcsolódó kiadványok