Days Of Wonder

Ticket to Ride Europe - vasúti társasjáték

Teljes ár: 14 035 Ft

Webshop ár: 13 450 Ft

Rendelhető (Szállítás: 1-3 munkanap)

Kosárba

A Ticket to Ride Europe - vasúti társasjáték segítségével most Európa legnagyobb vasúti mágnásává válhatsz, miközben állomásokat, hidakat és újabb útvonalakat kiépítve összekötheted egymással a kontinens legnagyobb városait.

A játék célja, hogy mindenkinél hosszabb útvonalakat építs ki a játéktéren, amit állomások felhúzásával, illetve vasúti kocsik lerakásával valósíthatsz meg. Csak rajtad múlik, hogy a könnyebb és kisebb vonalakkal, vagy inkább a hosszabb, nagyobb kockázatot, ámde több profitot ígérő vágányokkal kezded a hódítást, a lényeg, hogy soha ne felejtsd el: a szerencse forgandó!

Azt ugyanis te határozhatod meg, hogy a kontinens melyik irányába terjeszkedsz tovább, azt viszont nem tudod szabályozni, hogy milyen vagon- és játékkártyák akadnak a kezedbe, márpedig amikor egy felépítendő híd, egy alagút vagy egy újabb állomás áll az utadba, akkor igencsak fontos lesz, hogy Fortuna rád mosolyogjon egy kicsit.

A Ticket to Ride Europe - vasúti társasjáték kellemesen összetett és mély élményt kínál, miközben játékmenetét pár perc alatt könnyedén elsajátíthatják a kicsik és a nagyok egyaránt, így ideális választás családok számára is.

A társas segítségével a gyerekek nem csak megismerhetik Európa földrajzát, hanem igencsak hasznos lexikális tudást is szereznek, de fejleszthetik vele taktikai- és problémamegoldó képességüket is.

 

Játékosok száma: 2-5

Játékidő: 30-60 perc

Oldalszám:

Kiadás éve:

Méret:

Kötés:

0 oldal

-

-

-

Kapcsolódó kiadványok

Robbanó cicák
Ár: 6290 .-

Bővebben

Bang
Ár: 5890 .-

Bővebben

Spicy
Ár: 4490 .-

Bővebben