Quadropolis

Teljes ár: 13 125 Ft

Webshop ár: 12 500 Ft

Rendelhető (Szállítás: 1-3 munkanap)

Kosárba

A Quadropolis játékban egy modern város polgármesterének szerepébe bújtok. Egy globális stratégiát kell létrehoznod, amivel a városodat építed a lakosok igényeinek megfelelően és hogy felülmúld ellenfeleidet, az építészeidet különböző épületek megépítésére küldöd a városodba. Minden épület győzelmi pontot hoz majd. A különböző típusú épületek eltérő módon adnak győzelmi pontokat; sokat kombinálni is lehet egymással a jobb hatásfok érdekében. Vajon képes leszel megfelelni a kihívásoknak és te válsz majd a történelem leghíresebb polgármesterévé?

A Quadropolis egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 60 perc. A játékot 2016-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Az Év Játéka kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb családi játék kategóriában.

A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a kollekció gyűjtés, a pakli tervezés és a minták mechanizmusokra.

A Quadropolis gyönyörű kivitelű, összetettebb társasjáték tapasztaltabb játékosoknak is. A játékosok a saját városnegyedüket építik be – például parkokkal, társasházakkal, boltokkal –, hogy az minél értékesebb legyen, miközben a döntéseikkel korlátozhatják a többiek lehetőségeit. A játék tartalmaz haladó szabályváltozatot is. Az előre tervezést és a logikus gondolkodást igénylő társasjáték.

 

Oldalszám:

Kiadás éve:

Méret:

Kötés:

0 oldal

2017

29.5 cm x 29.5 cm x

-

Kapcsolódó kiadványok