Veress Attila, Siklósi Ágnes, Sisa Krisztina Andrea, Török Martin Zsófia

Pénzügyi számvitel példatár 2018

Teljes ár: 5 200 Ft

Webshop ár: 4 940 Ft

Nem rendelhető

Nem rendelhető

Átmeneti készlethiány! Beszállítás alatt!

A szerzők – a Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügyi és Számviteli Karának Számviteli Intézeti Tanszékének főállású oktatói – több éves oktatási és gyakorlati tapasztalatukat használták fel e példatár megírásához. Az első fejezet az egyes mérlegcsoportokhoz kapcsolódó gazdasági események könyvviteli elszámolására helyezi a hangsúlyt. A második a beszámoló összeállításának munkafázisaihoz illeszkedő számviteli feladatokat dolgozza fel iskolapéldáin keresztül.

Az egyes fejezetekhez tartozó példákat a szerzők két alfejezetre osztották. Az elsőbe a tanórai megoldásra ajánlott feladatok kerültek. A másodikban gyakorló feladatok találhatók, részletes megoldással együtt, ezáltal elősegítendő az otthoni, önálló tanulást. A jelen példatár, valamint a „példatársorozathoz” tartozó a Bevezetés a számvitelbe (Számvitel alapjai) példatár feladatai lefedik a mérlegképes könyvelői képzés "Számviteli feladatok a gyakorlatban" követelménymodulhoz kapcsolódó és a pénzügyi-számviteli ügyintéző képzés "Könyvvezetés és beszámolókészítés" követelménymodul tematikájának nagy részét is.

A példatárat ajánljuk a mérlegképes könyvelő és a pénzügyi-számviteli ügyintéző OKJ-s képzésekhez, valamint minden fórumra, ahol a hallgató (tanuló) a számvitel alapjainak elsajátítását követően a pénzügyi számvitellel kezd el ismerkedni.

Oldalszám:

Kiadás éve:

Méret:

Kötés:

ISBN:

488 oldal

2018

A4

ragasztókötött

978-963-394-863-7

Kapcsolódó kiadványok