Dr. Kardos Barbara-Lukács László István-Miklósyné Ács Klára-Dr. Siklósi Ágnes-Dr. Simon Szilvia-Dr. Sisa Krisztina Andrea-Dr. Szekeres Bernadett-Dr. Veress Attila-Zatykó Zsuzsanna

Pénzügyi számvitel

Teljes ár: 5 800 Ft

Webshop ár: 5 510 Ft

Rendelhető (Szállítás: 1-3 munkanap)

Kosárba

A szakkönyv a számviteli törvény szerkezetének megfelelően dolgozza fel az eszközök és források elszámolását, valamint a beszámolókészítéssel kapcsolatos számviteli szabályozást és a gyakorlatot. A folyamatosan és gyorsan változó világban, különösen a számvitel területén fontos hangsúlyozni, hogy a könyv kéziratát 2016. év elején zártuk le, a vonatkozó jogszabályok tekintetében az ekkor érvényes előírások figyelembe vételével.

Az alapvetően elméleti ismereteket – de emellett sok bemutató példát – tartalmazó könyvhöz példatár is  rendelkezésre áll (Pénzügyi számvitel példatár I-II.), mely megfelelő módon segíti a pénzügyi számvitel újratermelési folyamat szemléletű elsajátítását.

A „Pénzügyi számvitel” c. könyv feltételezi a számvitel alapjainak ismeretét, ahhoz szervesen kapcsolódik, azon ismereteket bővíti. A szakkönyv elsősorban a Budapesti Gazdasági Egyetem pénzügy és számvitel szakos hallgatói részére készült, de természetesen mindazok – főleg a különböző tanfolyamok résztvevői – hasznosan forgathatják, akik a számviteli ismeretek elsajátítását tűzték ki célul.

Oldalszám:

Kiadás éve:

Méret:

Kötés:

ISBN:

536 oldal

2018

B/5

ragasztókötött, puhatáblás

9789633948620

Kapcsolódó kiadványok