Gyulaffy Béláné dr.

Pénz - pénzügyi összefüggések - mindenkinek

Teljes ár: 2 900 Ft

Webshop ár: 800 Ft

Rendelhető (Szállítás: 1-3 munkanap)

Kosárba

Naponta értesülünk arról, hogy épített környezetünkben lényeges változások történtek, amelyek mindannyiunk számára kockázatot hordoznak, és pénzügyi következményekkel járnak. Ez a pénzügyi folyamatokkal foglalkozó könyv megpróbál segítséget adni a pénzügyi összefüggések közötti eligazodásra mindazok számára, akik hajlandóak leülni egy kis időre, hogy egy-egy részt átolvasva az összefüggések keresésére is energiát és időt fordítsanak.

A Szerző bevezeti az Olvasót a pénzzel kapcsolatos ismeretekbe a kialakulásától, a fogalmakon, a pénz-közvetítéseken, a nemzetközi kapcsolatokon és intézményeken, az EU-n keresztül a köztük lévő összefüggésekig.
A könyv utolsó fejezete a globalizáció fogalomkörével és jellemzőivel ismerteti meg az Olvasót.

Ez a könyv alapvetően a Bachelor (BsC) oktatás számára készült alapozó pénzügyi ismereteket tartalmazó pénzügyi tananyag, de más szempontnak is eleget tesz. Tematikáját tekintve alkalmazkodik a mérlegképes könyvelők számára előírt vizsgakövetelményekhez is, amennyiben az általános pénzügyi folyamatok és ezek összefüggésrendszerének tananyagaként szereplő ismereteivel foglalkozik. Ugyancsak sikerrel forgathatják a pénzügyeket is tanuló felsőfokú szakképesítést szerző szakügyintézők (banki-, pénzügyi, számviteli csoportok), de az ügyintézők számára is közérthetően megfogalmazott ismereteket közvetít.

 

Tekintsen bele a tartalomba

Oldalszám:

Kiadás éve:

Méret:

Kötés:

ISBN:

296 oldal

2006

B/5

ragasztó kötött

978 963 638 186 8