Gigamic

Panic lab

Teljes ár: 3 140 Ft

Webshop ár: 2 990 Ft

Nem rendelhető

Nem rendelhető

A Panic Lab egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 10 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 10 - 30 perc.

A játékmenet erősen épít a memória, a minta felismerés és a kockadobás mechanizmusokra.

A Panic Lab egy mókás, vicces, könnyed, szórakoztató partijáték. Ebben a játékban a fő szerepet a figyelmünk, koncentrációs képességünk és gyorsaságunk kapja. A laborban elszabadultak az amőbák és neked kell őket megtalálni. Ez persze nem olyan egyszerű, hiszen az amőbák nagyon kis trükkös élőlények.

Bár az amőbáknak nincs se agyuk, se több sejtjük és a lábuk is csak álláb, mégis nagyon ügyesen el tudnak rejtőzködni a laborban. Feladatod, hogy a kirakott lapkák között kövesd egy bizonyos amőba útját. Azt, hogy milyen példányt keresünk a kör elején kidobott kockadobás határozza meg. Tudjuk, hogy hogy néz ki az amőba, melyik laborból szabadult ki és merre indult el. A szemeddel képzeletben kell követned az útját és rámutatni melyik az.

Mutáció? Mutáció!

Bizony ám! Az amőbák képesek megváltoztatni színüket, mintázatukat és formájukat. Sőt még a szellőző rendszert is használják, hogy meglepő helyeken bukkanjanak fel. Innentől kezdve teljes lesz a káosz. Vajon képes leszel követni, mi lett a kezdeti példányból és megtalálod hova bújt?

A Panic Lab kiváló bevezető, levezető játék. Gyors, egyszerűek a szabályai. Bármilyen társaság jól szórakozhat, de vigyázat! Az amőbák követése nem egyszerű feladat, alaposan leszívják majd az agyadat!

 

Oldalszám:

Kiadás éve:

Méret:

Kötés:

0 oldal

2012

11 cm x 14.5 cm x 3

-

Kapcsolódó kiadványok