Hetesi Erzsébet, Veres Zoltán

Nonbusiness marketing

Teljes ár: 5 950 Ft

Webshop ár: 5 652 Ft

Rendelhető (Szállítás: 1-3 munkanap)

Kosárba

A marketingkoncepció üzleti szférán kívüli alkalmazási lehetőségeiről és az alkalmazás területeiről szóló viták viszonylag új keletűek, a huszadik század derekáig nyúlnak vissza. Mégis, mára a köz- és civilszféra marketingje megszilárdult, a köz- és társadalmi intézmények stratégiai tervezésének és működésének oktatása a képzésekben speciális kurzusként jelenik meg. A nem profitorientált marketing kapcsolódik a vállalati felelősségvállaláshoz is, és hozzájárul a fogyasztók magatartásának és elégedettségének pontos meghatározásához, értékeléséhez.

 

A nem üzleti jellegű marketing fejlődésében egyidejűleg jelenik meg a kiterjesztés és a specializáció. A köz-és civilszféra marketingjének területén olyan különböző alcsoportok léteznek, amelyek mindegyike külön sajátosságokkal jellemezhető. Ez a sokszínűség jelenik meg ebben a könyvben, Hetesi Erzsébet és Veres Zoltán, a téma elismert szakértőinek művében.

A szerzőpáros az elméleti tartalmat a praktikus nézőponttal ötvözi, és ettől a szöveg olyannyira élvezetes, hogy az oktatás és a gyakorlat igényeit egyaránt kielégíti. Röviden: a könyv egy újabb példája a szerzőktől már megszokott jó teljesítményeknek.

 

José Luis Vázquez Burguete

a Nemzetközi Nonbusiness Marketing Szövetség

(International Association on Public and Nonprofit Marketing)

elnöke

Oldalszám:

Kiadás éve:

Méret:

Kötés:

ISBN:

356 oldal

2013

B5

Ragasztókötött

978 963 05 9379 3

Kapcsolódó kiadványok