Brealy, Richard A. - Myers, Stewart C.

Modern vállalati pénzügyek CD melléklettel

Teljes ár: 8 900 Ft

Webshop ár: 8 455 Ft

Nem rendelhető

Nem rendelhető

CD melléklettel!

A több, mint 14 éve töretlen népszerűségnek örvendő könyv a vállalati pénzügyek elméletét és gyakorlatát írja le.

Tartalmában és formájában megújult az alapmű!

Amióta a Modern vállalati pénzügyek először megjelent Magyarországon, azóta nem csak idehaza, de külföldön is átalakult a pénzügyek világa. A tőkepiacok globalizálódásával, a kilencvenes évek végének óriási fúziós hullámával, az internetes vállalatok tündöklésével és bukásával, az euró megjelenésével alapjaiban változott meg a tőke- és pénzpiacok, valamint a vállalatok pénzügyi menedzsmentje előtt álló feladatok jellege. Mindez nem hagyta érintetlenül Brealey és Myers könyvét sem: a szerzők több vonatkozásban aktualizálták, átírták és kiegészítették a szöveget.

A könyv a korábbi kiadásokhoz képest több érdeklődést tanúsít a nemzetközi pénzügyi gyakorlatok iránt.

Jóval nagyobb figyelmet szentel a határokon átnyúló beruházásoknak, a nemzetközi pénzügyi menedzsmentnek, részletesebben és alaposabban tárgyalja a projektértékelési eljárásokat és a vállalatfinanszírozási kérdéseket.

A fentieken túl ez a kiadás a fejezetek végén található feladatokat és esettanulmányokat tekintve is gazdagodott.

Az új kiadáshoz tartozik egy CD-ROM is, amely nemcsak az anyag megértésében segíti az olvasókat, de képessé teszi őket a tanultak gyakorlatban való alkalmazására. Tartalmaz továbbá egy PowerPoint prezentációs rendszert, a pénzügyi elemzéshez használható számítógépes munkalapokat, videoklippeket a pénzügyi videosorozatból és számos hasznos webhelyet.

Brealey és Myers könyve a magyar olvasók körében eddig is élen járt a közgazdasági szakirodalom piacán. Bízunk benne, hogy a megújult verzió is sikeres lesz, és pénzügyeseink legalább annyira fogják szeretni és legalább olyan mértékben ültetik át a gyakorlatba, mint ahogy az az előző kiadásokkal történt.

Oldalszám:

Kiadás éve:

Méret:

Kötés:

ISBN:

1208 oldal

2011

B/5

keménytábla

978963545528-7

Kapcsolódó kiadványok