Dr. Körmendi Lajos – Dr. Pucsek József

Logisztika példatár

Teljes ár: 2 900 Ft

Webshop ár: 2 610 Ft

Nem rendelhető

Nem rendelhető

Logisztikai példatár tananyaga szorosan kapcsolódik A logisztika elmélete és gyakorlata című könyvhöz, annak főbb fejezeteihez. Azonban egyes fejezetek, fejezetrészek bevezetéseként megemlítésre kerülnek a szükséges elméleti alapokat, elősegítvén ezzel azt is, hogy a példatárat önállóan is tudja az olvasó használni.

A logisztika releváns területeinek megragadásán túl arra is törekedtek a szerzők, hogy a példákon keresztül az olvasó elsősorban a megoldás logikáját érzékelje, amelynek megértése révén képes lesz majd bonyolultabb feladatok megoldására. A kiadvány feladataiban a logisztikát többnyire szélesebb körben értelmezik, érintve mindazokat a folyamatokat, amelyek a vevők kiszolgálását, illetve annak színvonalát, minőségét befolyásolják.

Az egyes fejezetek, fejezetrészek jórész részletesen megoldott feladatokat tartalmaznak, de megtalálhatók a további gyakorlást elősegítő megoldatlan feladatok is. A megoldott feladatok többségéhez részletes szöveges elemzést is található a könyvben, rávilágítva a lényeges elemekre, illetve a logisztikának más szakterületekkel meglévő szerves kapcsolatára (pl. marketing, controlling, pénzügyek, minőségirányítás, export, stb.). A szöveges értékelésekben igyekeztek a szerzők kitérni a további elemzési teendőkre is. A példatár utolsó fejezeteként az olvasók fontos okmányokból, tanúsítványokból láthatnak válogatást.

A példatár nem csak a Bolognai alapképzés tantárgyi követelmények teljesítésére törekvő hallgatóknak nyújt segítséget, hanem hasznos gyakorlati ismereteket meríthetnek belőle a logisztika iránt érdeklődő, vagy a logisztikai területen tevékenykedő olvasók is.

Oldalszám:

Kiadás éve:

Méret:

Kötés:

ISBN:

168 oldal

2009

A/4

ragasztókötött

978 963 638 291 9

Kapcsolódó kiadványok