David C. Robertson, Bill Breen

LEGO: Kockáról kockára

Teljes ár: 3 490 Ft

Webshop ár: 3 324 Ft

Rendelhető (Szállítás: 1-3 munkanap)

Kosárba

LEGO: Kockáról kockára

Hogyan írta át a Lego az innováció szabályait és hódította meg a játékipart világszerte

 

Ez a könyv öt év eredménye, amely során a Legót tanulmányoztam. Ahogy elmesélem a vállalat haláltusájának, figyelemre méltó újjászületésének és lenyűgöző, újabb sikerének történetét, mindenki találhat olyan példákat, amelyek utat mutathatnak ahhoz, hogy javítsa cége innovációs folyamatát. Megpróbáltam összegyűjteni a vállalat legutóbbi sikereiből és kudarcaiból leszűrhető tanulságokat, hogy kockáról kockára mindenki jobb jövőt tudjon építeni cégének és saját magának.

David C. Robertson

 

A XX. század végéhez közeledve a játékipar szereplői ádáz harcot folytattak a videojátékokba, MP3-lejátszókba és egyéb csodakütyükbe belehabarodott gyerekek növekvő seregéért. Szinte változatlan vállalatként a Lego úgy érezte, hogy ebben a gyorsan változó digitális világban, amelyben felerősödött a verseny, egyre inkább csak veszít az erejéből.

Azért, hogy sikerüljön tartania a lépést, a Lego kidolgozott egy ambiciózus növekedési stratégiát, amely az innováció múlt évtizedben elméleteire épült. De míg az innováció ezen receptjei más cégeknél csodálatosan beváltak, a Legót szinte a csőd szélére kormányozták.

Az új vezetőség aztán végrehajtotta a közelmúlt egyik legsikeresebb üzleti átalakítását. A Lego lépésről lépésre újra feltalálta az innováció tudományos receptjeit, világszínvonalú irányítási rendszerré ötvözte őket, és erős, sorozatos fejlesztőként tért vissza a színre.

 

A könyv a sikerhez vezető lépéseket és az átalakítás folyamatának tanulságait mutatja be.

 

Oldalszám:

Kiadás éve:

Méret:

Kötés:

ISBN:

368 oldal

2014

A/5

ragasztókötött

9789630595148

Kapcsolódó kiadványok