dr.Siklósi Ágnes, dr. Sisa Krisztina, dr. Veress Attila

Könyvvezetés és Beszámolókészítés 10. bővített kiadás

Teljes ár: 6 500 Ft

Webshop ár: 5 850 Ft

Rendelhető (Szállítás: 1-3 munkanap)

Kosárba

SZÁMVITELI FELADATOK A GYAKORLATBAN

A tankönyv a Mérlegképes könyvelői képzés „Számviteli feladatok a gyakorlatban” című követelménymodulhoz kapcsolódó – kötelező tematika szerinti – ismeretanyag feldolgozását célozta meg, azonban haszonnal forgathatják a pénzügyi-számviteli ügyintéző ill. a vállalkozási és bérügyintézés képzéseken résztvevők is. A kötet az előző 9. kiadáshoz képest jelentős átdolgozáson esett át.

 

A könyv hétköznapi nyelvezetével, részletes és körültekintő magyarázataival, kidolgozott példáival és esettanulmányaival, a szakmai igényesség mentén készített rendszerezéseivel és a jól átgondolt ábráival segít eligazodni a számvitel sokszor eltúlzottan szövevényesnek gondolt útvesztőjében. A gyakorlatorientált feldolgozás pedig lehetővé teszi, hogy az ismeretek elsajátítását követően Ön gyorsan képes lesz a mindennapi gyakorlati munka elvégzésére is.

 

A kidolgozott példákban és esettanulmányokban a gazdasági események könyvelését a főkönyvi számlák „egy lehetséges számlatükör szerinti” számlaszámának és a főkönyvi számla megnevezésének feltüntetésével közöltük, ezáltal minden gazdasági esemény könyvelése esetében az érintett mérleg-, illetve eredménykimutatás sor is jól beazonosítható. A főkönyvi számlák elnevezése az éves beszámoló mérlegének és eredménykimutatásának egyes sorai figyelembe vételével történt.

Oldalszám:

Kiadás éve:

Méret:

Kötés:

ISBN:

576 oldal

2019

A/4

ragasztókötött

9789636385439