Sébastien Pauchon

Jaipur

Teljes ár: 6 800 Ft

Webshop ár: 6 450 Ft

Rendelhető (Szállítás: 1-3 munkanap)

Kosárba

Reményeid szerint gazdagabb leszel minden hét végén ellenfelednél?

A Jaipur egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A játékot 2010-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb két személyes játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb kátyajáték kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a pakli tervezés, a kártya húzás, a score-and-reset game és a market mechanizmusokra.

Jaipurban már csak két olyan kereskedő maradt, aki érdemes lehet a Maharadzsa figyelmére, ám közülük is csak egy látogathat el az udvarba - vajon te leszel az?

Amikor te jössz, döntened kell: vajon árukat fogsz gyűjteni, vagy tevéket szerzel, hogy később még több árut tudj szállítani? Megéri otthagyni egy szép portékát a későbbi még nagyobb nyereség reményében? Az árukártyák beváltásával pontot érő korongokat szerezhetsz, ezek értéke azonban idővel csökken - ám különböző szettek összegyűjtése jóval több korongot ér, amihez viszont időre van szükség... a döntés a tied, és persze az ellenfeledé!

 

Oldalszám:

Kiadás éve:

Méret:

Kötés:

0 oldal

2018

13 cm x 18 cm x 4 cm

-

Kapcsolódó kiadványok