dr. Siklósi Ágnes, Veress Attila

Gazdasági események kontírozása A-tól Z-ig 2010 VÁLLALKOZÁS

Teljes ár: 3 900 Ft

Webshop ár: 700 Ft

Rendelhető (Szállítás: 1-3 munkanap)

Kosárba

 

MEGJELENT A FRISSÍTETT ÚJ KIADÁS

 

Ahogy a 2008-ban megjelent kiadvány, úgy ez a szakkönyv is a vállalkozások gazdasági események könyvviteli elszámolását mutatja be. A gazdasági események számlaosztályonként kerültek rendszerezésre, de a könyv végén az eredményszámlák zárásával, az eredmény-elszámolással és a speciális céghelyzetek számvitelével kapcsolatos gazdasági eseményeket is összefoglalták a szerzők.
A könyv 2010. évi átdolgozásának két fő szempontja volt: (1) a törvényi változásoknak való megfelelés, (2) az olvasói visszajelzések alapján a kiadvány még praktikusabbá, közérthetőbbé tétele.
A számviteli törvény a könyvviteli számlák tekintetében csak számlaosztály mélységig tartalmaz kötelező előírásokat, a számlacsoportokat, számlákat, alszámlákat, stb. a vállalkozásoknak saját számlarendjükben kell kialakítaniuk. A bemutatott gazdasági eseményeket az áttekinthetőség kedvéért a kiadványban közölt ajánlott számlakeret számlái alapján került könyvelésre.
A kiadványt elsősorban a gyakorló könyvelőknek ajánljuk, de a könyv a mérlegképes könyvelői, a pénzügyi-számviteli ügyintézői, a pénzügyi szakügyintézői, a számviteli szakügyintézői tanfolyam hallgatóinak és a középiskolában ill.a felsőoktatásban számvitelt tanulóknak is kiváló segítséget nyújthat a tanulmányaik során.

Oldalszám:

Kiadás éve:

Méret:

Kötés:

ISBN:

380 oldal

2010

A/4

ragsztókötött

978 963 638 353 4

Kapcsolódó kiadványok