Hajnóczy Soma, bűvész világbajnok

Fröccs társasjáték

Teljes ár: 7 950 Ft

Webshop ár: 7 570 Ft

Nem rendelhető

Nem rendelhető

Hajnóczy Soma, kétszeres bűvészvilágbajnok által tervezett Fröccs társasjátékban minél több és tartalmasabb kocsmai keveréket kell eladjunk: egy félliteres vice-házmester jóval magasabb áron kel el, mint egy háromdecis hosszú lépés… pláne, ha finomabb borból készül! A jó fröccs készítésében segíthet karakterünk képessége – vagy abban is segíthet, hogy a konkurencia nehezebben tegyen keresztbe! Mert bizony akciókártyákkal ki tudják a poharunkból löttyinteni a szódát, a bort, össze tudják törni üres poharainkat… hacsak nem tudjuk őket meggyőzni, hogy álljanak el ettől a tervüktől! Ha elég jó ajánlatot teszünk neki, megvesztegethetjük. „Alkoholtartalma ellenére könnyed családi játékról van szó, amit akár már 8 évesek is játszhatnak velünk.

Ebben a könnyed és retro kocsma hangulatot hozó kártyajátékban a kocsmahősök szerepébe bújva próbáljátok a legjobb fröccsöket kikeverni és eladni. Eközben pedig igyekeztek a többi játékos dolgát megnehezíteni…
Alkudozás és egyezkedés szövi át ezt a pörgős és izgalmas partijátékot, amelyben a fröccsök mellől a zsíros deszka sem hiányzik.
Egészségedre!

Ez egy ivós játék ?
Nem, ez nem egy ivós játék. A Fröccs egy igazi családi, baráti parti kártyajáték.

Hány éves kortól lehet játszani a játékkal ?
A dobozra az van írva, hogy 14 éves kortól játszható a játék, de valójában a szabályokat már egy 8-9 éves gyerek is simán meg tudja tanulni. Hangulata miatt inkább nagyobbaknak ajánlott.

Hányan lehet játszani ?
A játékot 2-3-4-5 vagy 6 fő játszhatja.


Játékosszám: 2-6 játékos
Játékidő: kdb. 30 perc

 

Ez van a dobozban: https://www.youtube.com/watch?v=ukEOYaTlcBM

Oldalszám:

Kiadás éve:

Méret:

Kötés:

0 oldal

2020

-

-

Kapcsolódó kiadványok

Concept
Ár: 8790 .-

Bővebben

Fedőnevek
Ár: 5890 .-

Bővebben

Hullámhossz
Ár: 10990 .-

Bővebben

Korinthosz
Ár: 6310 .-

Bővebben