Sándor Dénes

Ételismeret I-II.

3 950 Ft (teljes ár)

3 555 Ft (kedvezményes ár)

Kosárba

A BGF KVIK Távoktatási tankönyve

A tartalomból:

  • Ételismereti alapok, fogalmak
    • Miből készül az étel? Az ételkészítés nyersanyagai
    • Hol és mivel készül az étel? Konyhatechnika?
    • Hogyan készül az étel? Konyhatechnológiai folyamatok
    • Tálalóeszközök és edényzet
  • Ételcsoportok (ételfogyasztási sorrendben), ételek és tálalásuk
    • Étkezést bevezető fogások
    • Vendégváró falatok
    • Hideg előételek
    • Levesek
    • Meleg eőételek, meleg vegyes ízelítők
  • Főételek
    • Vegetáriánus ételek
    • Halakból és egyéb hidegvérűekből készíthető ételek
    • Háziszárnyasokból készíthető ételek
    • Borjúhúsból készíthető ételek
    • Bárányhúsból készíthető ételek
    • Sertéshúsból készíthető ételek
    • Birka (ürü-)húsból  készíthető ételek
    • Marhahúsból készíthető ételek
    • Vadakból és vadszárnyasokból készíthető ételek
  • Kiegészítő fogások
    • Főzelékek
    • Köretek
    • Meleg mártások
    • Saláták
  • Étkezést befejező fogások
    • Sajtok, sajtkészítmények
    • Éttermi meleg tészták
    • Hideg édességek
    • Gyümölcsök
    • Kávé, tea
  • Étlapok választékának bemutatása és elemzése (Szállodák és top éttermek)

Oldalszám:

Kiadás éve:

Méret:

Kötés:

328 oldal

2006

A/4

ragatókötött, jegyzet

Kapcsolódó kiadványok