dr. Csizmadia László

Értékesítés a vendéglátásban

1 700 Ft (teljes ár)

1 530 Ft (kedvezményes ár)

Kosárba

Budapesti Gazdásági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar tankönyve.

A tartalomból:

  1. A vendéglátóipari értékesítés és szolgáltatás formái, módszerei
  2. A vendéglátóipari értékesítés és szolgáltatás tárgyi feltételei
  3. A vendéglátóipari értékesítés és szolgáltatás személyi feltételei
  4. A vendéglátóipari üzleti választékának kialakítása és közlésének módszerei
  5. A vendéglátóipari üzletek osztályba sorolása és árképzése
  6. A folyamatos üzemeltetés szervezése
  7. Az alkalmi és szezonális üzemeletés szervezése

Oldalszám:

Kiadás éve:

Méret:

Kötés:

142 oldal

2007

A/4

ragatókötött, jegyzet

Kapcsolódó kiadványok