Bokor Attila, Szőts-Kováts Klaudia, Csillag Sára

Emberi erőforrás menedzsment

Teljes ár: 4 500 Ft

Webshop ár: 4 275 Ft

Rendelhető (Szállítás: 1-3 munkanap)

Kosárba

 

Az Emberi Erőforrás Menedzsment vállalti oldalról az embereket tekinti az üzleti siker és szervezeti változásképesség sarokkövének. Másfelől személyes sikerünknek, boldogulásunknak is meghatározó eleme, hogy mennyire értelemteli, személyes fejlődésünket és anyagi igényeinket kielégítő munkát végezhetünk.

A tankönyvben a témakör alapfogalmait és eszközrendszerét mutatjuk be, kezdve az új munkatársak keresésével és felvételével, a képzésük és fizetésük alakításán keresztül karrierjük menedzseléséig. A könyv ezen klasszikus HR témák tárgyalásán túl újakat is felvet, mint a HR tevékenységek kiszervezése, a távmunka, illetve a munka és magánélet egyensúlyának kezelése HR eszközök révén. Az eszközök mellett mindig hangsúly kerül annak bemutatására is, hogy az egyes feladatok kapcsán milyen szerepet tölt be a HR szakértő, a vezető, illetve maga a munkavállaló.

A könyv alapvető célja az ismeretek hazai közeghez való illesztése. Ezt több hazai és multinacionális cég támogatta saját HR eszközei és rendszerei leírásának, űrlapjainak a közreadásával, valós helyzeteket megjelenítő mini-esetek és problémahelyzetek bemutatásával.

Oldalszám:

Kiadás éve:

Méret:

Kötés:

ISBN:

411 oldal

2014

B5

Ragasztókötött

9789631968347

Kapcsolódó kiadványok