Elektronikus Adó- és Vámértesítő

Teljes ár: 9 525 Ft

Webshop ár: 9 525 Ft

Nem rendelhető

Nem rendelhető

Elektronikus Adó- és Vámértesítő

Miért hasznos az Adó- és Vámértesítő online változata?

- Az online verzióban több mint tíz évfolyam teljes tartalma – 2003-tól a legutolsó lapszámig – elérhető

- a hónap tanácsa rovat az aktuális időszak kiemelt témáját tartalmazza

- kulcsszavak alapján bármilyen keresőkifejezésre rákereshet a cikkek és rovatok között, gyorsabb és hatékonyabb információszerzést biztosít Önnek munkájához (keresés kulcsszavak szerint, korábbi évekre visszamenő adatbázis, hasznos linkek és hivatkozások adótörvényekre stb.).

- a keresés menüben megtalálja a 10 leggyakrabban keresett kulcsszót

- egy előfizetésért akár 3 regisztrált mérlegképes könyvelő is jóváírhat kreditpontokat!

2019-ben az eddigieknél is több szakmai érv szól a kiadvány előfizetése és hasznossága mellett!

 

Próbálja ki még ma! A főoldalon szabadon olvasható tartalmakat talál!

www.adoertesito.hu
 

Az online tartalom az év során folyamatosan bővül a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szakmai iránymutatásaival, a jogszabályok értelmezéséhez és alkalmazásához szükséges állásfoglalásokkal. Tájékoztat a munkáltatói és kifizetői adatszolgáltatásról, adózási határidőkről, valamint az adózói kérdésekre adott válaszokat is tartalmazza.

Az elektronikus verzió minden esetben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal által összeállított Adó- és Vámértesítő nyomtatásban megjelent anyagát tartalmazza.
Az elektronikus megjelenés a papíralapú megjelenéssel egy időben történik.

 

Előfizetési díj 2019. évre: 7 500 Ft + 27% áfa,
Saldo-tagoknak 6 900 Ft + 27% áfa,
A papíralapú előfizetés megtartása esetén az e-újság díja: 6 300 Ft + 27% áfa!

 

Az elektronikus kiadvány előfizetésért 2019-ben

2 kreditpontot számolható el mérlegképes könyvelőként! 

 

2013. VI. 25-től hatályos változás szerint a regisztrált könyvelőknek saját maguknak kell a Kormányzati Portálon igazolni a kiadvány megvásárlását az alábbiak szerint.

93/2002. (V.5.) Korm. rendelet
a könyvviteli szolgáltatást végzők nyilvántartásba vételéről

„(12) Amennyiben a továbbképzésre kötelezett az adott továbbképzési évben valamely 10/F. § szerint kreditpontra minősített - papír alapú vagy elektronikus - kiadvány megvásárlását igazolja, akkor továbbképzési évenként a kiadvány kreditpont-értéke, de legfeljebb 2 kreditpont beszámítható a továbbképzés teljesítésébe. A kiadvány megvásárlásáért adható kreditpont elszámolását a továbbképzésre kötelezett az egységes Kormányzati Portálon erre a célra rendszeresített internetes felületen keresztül benyújtott, nevét és regisztrációs számát tartalmazó nyilatkozatban kérheti. A nyilatkozathoz mellékelni kell a kiadvány vásárlásakor kapott számla másolatát. A kreditpontra minősített kiadvány vásárlásáról szóló számla akkor fogadható el a továbbképzés teljesítésének igazolásaként, ha az a kiadvány egyértelmű beazonosítását lehetővé teszi. A számlán szereplő minősített kiadvány egyes példányai alapján legfeljebb 3 továbbképzésre kötelezett kérheti a kreditpont elszámolását. Amennyiben egy számlán szereplő minősített kiadvány alapján több továbbképzésre kötelezett kéri kreditpont elszámolását (ideértve azt is, ha a számlán több minősített kiadvány szerepel) a továbbképzésre kötelezett által benyújtott nyilatkozatban fel kell tüntetni a számlán szereplő minősített kiadvány alapján kreditpont elszámolását kérelmező többi továbbképzésre kötelezett nevét és regisztrációs számát is.”

 

 A Saldo Zrt. honlapján régebben elérhető tájékoztatás még egy korábbi állapotot tükrözött, már nem szükséges a számlákon a neveket feltüntetni

Hasznos linkek:

http://penzugyiszakkepzes.kormany.hu/adatlapok
 

Oldalszám:

Kiadás éve:

Méret:

Kötés:

3500 oldal

2018

-

-

Kapcsolódó kiadványok