Dixit Odyssey

Teljes ár: 9 400 Ft

Webshop ár: 8 930 Ft

Rendelhető (Szállítás: 1-3 munkanap)

Kosárba

A Dixit Odyssey egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 3 - 12 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A játék 2011-ben megnyerte a Golden Geek Awards díját Legjobb partijáték kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb kiegészítő kategóriában.

A játékmenet erősen épít a szavazás, a történetmesélés és a targeted clues mechanizmusokra.

Gondolkoztál már azon, mennyire ismered a családod vagy a barátaid? Annyi közös dolog köt össze benneteket, annyi élmény, öröm és bánat, hogy félszavakból is megértitek egymást - vagy mégsem...? A Dixit továbbfejlesztett változata. Nem kell hozzá más, csak a 84 fantasztikus hangulatú mini-festmény Marie Cardouat ecsetéből, és ti! Válassz egy képet a kezedből anélkül, hogy bárkinek is megmutatnád, és mondd el, mi jut eszedbe róla: ekkor a többiek is választanak egyet a saját lapjaik közül, amiket aztán összekeverve és az asztalra csapva kell eldönteniük, melyik is a tiéd? Szóval akkor ki is lát leginkább a fejedbe...? A Dixit Odyssey önállóan játszható asszociációs, kártyás társasjáték akár 12 fős csapatnak is!

A Dixit Odyssey, bár kisebb társaságoknak is alkalmas, új játékmódjai kifejezetten a nagyobb társaságok igényeinek kielégítését célozzák meg. 

 

Oldalszám:

Kiadás éve:

Méret:

Kötés:

0 oldal

2016

27.5 cm x 27.5 cm x

-

Kapcsolódó kiadványok