Magyar Controlling Egyesület Oktatói Munkacsoportjának tagjai

Controlling-esettanulmányok

Teljes ár: 3 500 Ft

Webshop ár: 1 750 Ft

Rendelhető (Szállítás: 1-3 munkanap)

Kosárba

Valós vállalati problémákat, dilemmákat bemutató esettanulmányokat írt 12 elismert egyetemi, főiskolai oktató és nagy gyakorlattal rendelkező vezető tanácsadó, a Magyar Controlling Egyesület Oktatói Munkacsoportjának tagjai.

Haszonnal forgathatják a kötetet azok a vállalati vezetők, controllerek, pénzügyi és gazdasági szakemberek, akik konkrét gyakorlati kérdéseikre szeretnének választ kapni és azok is, akik oktatási célra keresnek segítséget.

A könyv elkülönítve tárgyalja a problémafelvetést, feladatot és a lehetséges megoldásokat, ezáltal is gondolkodásra, önálló munkára serkentve az olvasót. A témák között olyan fajsúlyosak szerepelnek, mint

  • a stratégiai és operatív tervezés,
  • a teljesítménymérés,
  • kiszervezés,
  • beruházási döntések előkészítése,
  • fedezetszámítás,
  • kockázatelemzés és még több izgalmas téma.

Controlling hiánypótló mű született, ajánlható mind az üzleti szféra szereplőinek mikrótól a középvállalatokig, mind pedig az oktatásban résztvevő hallgatóknak és oktatóknak alapképzéstől mesterképzésig.

Problémák amire választ talál a kiadványban

A MCE egyesület tagjai a kiadvány árából 20 % kedvezményre jogosultak! A kedvezmény igénybevételéhez, a megrendelés megjegyzés rovatába kérjük írják be az egyesületteől kapott kódszót. Más kedvezménnyel nem összevonható!

Oldalszám:

Kiadás éve:

Méret:

Kötés:

ISBN:

200 oldal

2014

A/4

ragasztókötött

9789636384579