Sándorné Új Éva

Bevezetés az üzleti biztosításba

Teljes ár: 3 600 Ft

Webshop ár: 3 420 Ft

Rendelhető (Szállítás: 1-3 munkanap)

Kosárba

A kiadvány a biztosítást közgazdász szemmel rendezni össze, hogy a nem szakmabeli számára is érthetővé, tanulhatóvá tegye e szakmának az alapismereteit.

Az Üzleti biztosítások alapjai című könyv egy alapozó tankönyv, amely további biztosítási tanulmányok alapját képezi, de sikerrel forgathatják azok is, akik csupán saját biztosítási ügyeik intézéséhez keresnek kapaszkodókat.
A könyv nem törekszik - nem is törekedhet teljességre, de tartalmazza azokat a legszükségesebb tudnivalókat, amelyek elsajátítása után az üzleti biztosítások piaca átláthatóbbá, a biztosítási termékek ismertebbé, a szerződések érthetőbbé válnak.

A könyv alapvetően két részből áll. Az első rész a kockázatelméleti alapokon túl bemutatja a biztosítási piac keresleti-kínálati oldalát, a biztosítási termékek felépítését, a szerződéskötési lehetőségeket, a biztosítási szerződések közös vonásait, a díjszabási lehetőségeket, a díjdifferenciálás módjait, és a biztosító kárrendezésének főbb szabályait.
A könyv második része bemutatja a személybiztosítások, a vagyonbiztosítások, a felelősségbiztosítások és a jogvédelmi biztosítások alapvető jellemzőit, amelyek végiggondolásához, tanulmányozásához mindenkinek érdeke fűződik.

Oldalszám:

Kiadás éve:

Méret:

Kötés:

ISBN:

236 oldal

2010

B/5

ragasztókötött

9789638888471

Kapcsolódó kiadványok