dr. Siklósi Ágnes, dr. Simon Szilvia, dr. Veress Attila

Bevezetés a számvitelbe Számvitel alapjai Példatár

Teljes ár: 4 500 Ft

Webshop ár: 4 275 Ft

Rendelhető (Szállítás: 1-3 munkanap)

Kosárba

2. bővített kiadás

A kiadvány a Számvitel alapjai példatár átdolgozott változata, amely az elmúlt évek törvényi változásai miatti aktualizálások mellett módszertani újításokat is tartalmaz. A példák a gazdasági felsőoktatás Számvitel alapjai (vagy Bevezetés a számvitelbe) tantárgyának/„tantárgyrészének” gyakorlati szintű feldolgozását célozták meg.

A példatár minden témában elegendő kidolgozott gyakorló- és nem megoldott tanórai feladatot tartalmaz a Számvitel alapjai (vagy Bevezetés a számvitelbe) tantárgy/„tantárgyrész” követelményeinek készségszintű elsajátításához. A szerzők mindannyian a Budapesti Gazdasági Főiskola, Pénzügyi és Számviteli Karának, Számvitel Intézeti Tanszékének főállású oktatói, a példatár megírásához felhasználták többéves oktatási és gyakorlati tapasztalataikat.
A példatárat ajánljuk BGF hallgatóin kívül a mérlegképes könyvelői, a pénzügyi és számviteli ügyintézői és a vállalkozási és bérügyintézői képzések tanulóinak, valamint minden olyan hallgatónak, aki először próbál eligazodni a számvitel szövevényes útvesztőjében.

 

A sikeres vizsgához ajánljuk az

Online Vizsgatár a Bevezetés a számvitelbe és a Számvitel 1 című tantárgyakhoz

című vizsgatárat, aminek elektronikus feladatai segítséget nyújt a felkészüléshez, mivel a különböző számonkérésekhez kapcsolódó minden típus feladat kellő mélységben gyakorolható, ráadásul a rendszer lehetőséget ad a hibátlan megoldás megtekintésére, valamint az adott dolgozatban elért eredmény kiértékelésére is.

Oldalszám:

Kiadás éve:

Méret:

Kötés:

ISBN:

304 oldal

2018

A/4

ragasztókötött

978-963-394-8613