Lilliné Fecz Ildikó

Államháztartási számvitel a gyakorlatban 2015 I.

Teljes ár: 10 900 Ft

Webshop ár: 5 450 Ft

Nem rendelhető

Nem rendelhető

50% kedvezménnyel 2017. április 3. és 13 között!

A kiadványban az államháztartási szerveknél leggyakrabban előforduló gazdasági események könyvviteli elszámolását mutatja be a szerző. A rendszerezés számlaosztályonkénti bontásban, a 2015. évi hatályos jogszabályok alapján történt.

 

Az első kötetben az 1-2. számlaosztályhoz tartozó eszközökkel kapcsolatos gazdasági események kerültek feldolgozásra teljes körűen:

  • a befektetett eszközökkel (immateriális javakkal, tárgyi eszközökkel, befektetett pénzügyi eszközökkel, vagyonkezelésbe adott eszközökkel) és
  • a forgóeszközökkel (készletekkel, értékpapírokkal)

kapcsolatos gazdasági eseményeket részletezve.

 

A 2014. évi első kiadáshoz képest több jogszabály módosításra, pontosításra kerül . A szerző a kiadványt az elmúlt egy év tapasztalai alapján és az előző kiadás óta történt változásokkal kiegészítve, javítva a 2015. évi számlaszámok alapján átdolgozta, a tartalmat kibővítette.

A könyv praktikus, közérthetőbb használta érdekében a kiadvány végén tárgymutató található, így az egyes gazdasági eseményekre való rákeresés egyszerűbbé válik.

 

A könyvet elsősorban a gyakorló könyvelőknek ajánljuk (legyen az költségvetési szerv, helyi- nemzetiségi önkormányzat, térségi fejlesztési tanács stb.), de a az államháztartási mérlegképes könyvelői tanfolyam hallgatóinak vagy a felsőoktatásban számvitelt tanulóknak is segítséget nyújthat tanulmányaik során.

 

Megjelent az Államháztartási számvitel a gyakorlatban III. kötete

Oldalszám:

Kiadás éve:

Méret:

Kötés:

ISBN:

580 oldal

2015

A/4

ragasztókötött

9789636384784