Barna Éva, Dr. Fellegi Miklós, Dr. Galántainé dr. Máté zsuzsanna, Dr. Kovácsné dr. Sipos Ágnes

Adózási feladatgyűjtemény online példatárral Második átdolg kiadás

3 600 Ft (teljes ár)

1 800 Ft (kedvezményes ár)

Kosárba

Kedvezményes akció 2017. június 20-30. között, a készlet erejéig.

5000 forint feletti vásárlás esetén legyezővel ajándékozzuk meg.

A kiadvány tartalmazza a 2016. évi adóváltozásokat. A második, átdolgozott kiadású könyvekben jelöltük, hogy az online feladatgyűjteményben hol található a megoldás. Az online gyakorló feladatokat egyesével is meg lehet oldani, de magabiztosabb tudással akár feladatsorokat is lehet választani hogy a végén kapott pontszám visszaigazolja a tudást.

 

Pompeius Magnus szerint „Navigare necesse est”, azaz hajózni muszáj. Adózni legalább annyira. Az olvasó a Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügyi és Számviteli Karának képzési követelményeihez igazított adózási feladatgyűjteményét „tartja a kezében”. Az idézőjel többszörösen is indokolt, hiszen a kiadvány ötvözi a könyvek múltbeli, hagyományos formátumát az elektronikus eszköz segítségével kézbe fogható jelennel.

A gyakorló feladatok elején egyértelmű jelek segítik az olvasót abban, hogy a megoldásokat hol találja meg: a papíralapú kiadványban vagy az online példatárban. A számpéldák mellett az elméleti összefüggések megértését, klasszikus igaz-hamis és feleletválasztós kérdések is segítik. Ez utóbbiakat kizárólag az online példatár tartalmazza. A szerzők és a szerkesztő reményei szerint a példatár haszonnal forgatható nem csak a felsőoktatás-, hanem az egyéb szakirányú továbbképzések hallgatói, valamint az adózás iránt érdeklődő minden olvasó által is. 

Tartalomból:

Feladatok

  • a személyi jövedelemadó témaköréből
  • az általános forgalmi adó témaköréből
  • a társasági adó témaköréből
  • a vállalkozók egyszerűsített adózásának témaköréből
  • a helyi adó témaköréből
  • az illeték témaköréből
  • az adózás rendjéről szóló törvény témaköréből

Feladatmegoldások

Oldalszám:

Kiadás éve:

Méret:

Kötés:

104 oldal

2016

B/5

irkafűzött

Kapcsolódó kiadványok