Dr. Herich György, Karácsony Balázs, Mike Roland, Pál-Antal Ildikó, Sőregi Danics Ágnes, Szabó Lality Dóra, Szoboszlai Márta

Adózás Európában 2016 Ausztria, Ciprus, Horvátország, Magyarország, Románia, Szerbia, Szlovákia

Teljes ár: 4 980 Ft

Webshop ár: 4 731 Ft

Rendelhető (Szállítás: 1-3 munkanap)

Kosárba

A vizsgálatba vont szomszédos országok adórendszereinek, az elmúlt évek változásainak, azok hatásainak és következményeinek elemzése nem csak a makroszintű adótervezés miatt fontos, de meghatározó jelentőségű elem a mikroszféra, a határon átlépő ügyleteket végző, új telephelyet vagy székhelyet kereső vállalkozások, és az őket orientáló tanácsadók számára is.

 A vállalkozások a szakkönyv tanulmányozásával információt kapnak arról, hogy a versenytársak milyen körülmények, adóterhek mellett tevékenykednek, de az átjárhatóság miatt lehetőségük van a környezetükben levő hatékonyabb adóstruktúrába történő bekapcsolódásra is. Adótervezési célországként a hagyományos Ciprus mellett egyre keresettebb célpont volt a magyar adózók számára Szlovákia, Románia is. A változások következtében ma már Magyarország is vonzó lehet a környező országok vállalkozásai számára is.

 Ajánljuk a könyvet az adópolitika kidolgozásában, a vállalkozások adótervezésében, külföldi vállalkozások, telephelyek működtetésében tevékenykedő belföldi és külföldi szakemberek számára.

A könyv kommentár nélkül tárja elénk az adózási rendszereket és összefüggéseket.

Oldalszám:

Kiadás éve:

Méret:

Kötés:

ISBN:

232 oldal

2016

B/5

ragasztókötött

9786155249426