Böröczkyné, Csátaljay, Futó, Gottgeisl, Kovács F.

Adózás 2019

Teljes ár: 10 395 Ft

Webshop ár: 9 875 Ft

Rendelhető (Szállítás: 1-3 munkanap)

Kosárba

Szja, Art, Tao, Áfa, Tbj, Kata, Kiva, Egyéb adók

A kiadvány a 2019. évi adóváltozásokat tekinti át. 

Az adóeljárásai szabályok tavalyi teljes újraszabályozása után is jutott még változás 2019-re is, ezeket dr. Kovács Ferenc okleveles adószakértő foglalja a össze.

dr. Csátaljai Zsuzsanna áfaszakértő az általános forgalmi adó fejezet Jegyzi. Nem maradtak ki a slágertémák: a gépkocsikkal kapcsolatos levonási szabályok módosítása, az utalványokkal kapcsolatos változások vagy nemzetközi fuvarozáshoz kapcsolódó adómentesség szűkítése.

Gottgeisl Rita adószakértő a személyi jövedelemadóval, azon belül is leginkább a juttatásokkal kapcsolatos változásokkal, továbbá a kisadózókkal, a kata és a kiva adónemekkel foglalkozik a könyvben.

A társasági adó fejezetének megírását Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna adószakértő vállalta. Részletesen olvashatunk az adóalapot módosító tételekről, az adókedvezmények hatályos rendszeréről, valamint a társasági adóról való rendelkezésről (tao-felajánlásról) is.

Dr. Futó Gábor tb-szakértő írta a könyv leghosszabb fejezetét, amely a legújabb társadalombiztosítási szabályokat taglalja.

Szerepeinek a kisadózók, az ekho, az eva vagy az szja alatt adózók. És persze nem maradhatott ki a szociális hozzájárulási adó rendszerének idei átalakítása, különös tekintettel az ebből figyelembe vehető kedvezményekre.

Dr. Császár Zoltán adótanácsadó az illetéktörvény és a módosuló helyi adókról szóló törvény évközi és év eleji módosulásait elemzi. Többek között megtalálhatjuk itt az iparűzési adó megszűnő és újonnan megszülető adókedvezményeit is.


Oldalszám:

Kiadás éve:

Méret:

Kötés:

ISBN:

184 oldal

2019

B/5

ragasztókötött

9786155085666

Kapcsolódó kiadványok