Bartha Katalin, Dipl.-Mat. Bodo Richardt, Botka Erika, Csordás Katalin, Dr. Darák Péter, Domokos László, Dr. Esküdt Gábor, Dr. Herich György, Horváth Józsefné, Kádár Gábor András, Dr. Kenyeres Sándor

Adóigazgatás és ellenőrzés

Teljes ár: 5 450 Ft

Webshop ár: 5 177 Ft

Rendelhető (Szállítás: 1-3 munkanap)

Kosárba

A könyv a 2015 júniusában rendezett „IX. Nemzetközi Adókonferencia” előadásaiból készült tanulmánykötet.

A konferencián magasan képzett és gyakorlattal rendelkező hazai és külföldi előadók az adóigazgatás és ellenőrzés témakörét vették górcső alá. A témának különös aktualitást adott a folyamatban lévő magyar adóigazgatási reform előkészítése, valamint az adott terület nemzetközi szabályozatlanságából következő, országonként eltérő szabályozások globalizáció által motivált megismerésének igénye.

A nemzetközi konferencia tükröt tartott a magyar adóigazgatás és ellenőrzés elé azzal, hogy bemutatta és elemezte mind az adózók, mind az adóhatóság oldaláról nem csak a magyar szabályozási gyakorlat sikeres és ellentmondásos területeit, de a nemzetközi tapasztalatokat is. A tanulmányok elméleti jelentősége, hogy az összehasonlító adótan tudományterület egy új, eddig nem vizsgált részterületére irányítja a figyelmet.

A kötetet bátran ajánljuk nemcsak a jogszabály-előkészítésben résztvevőknek, de minden, az adóigazgatásban, ellenőrzésben érintett szakembernek, adózónak, akik ellenőrként, ellenőrzöttként vagy egyszerűen alkalmazóként érintettek a témakörben. Hiszünk abban, hogy a kötet – céljának megfelelően – hozzájárul az élhetőbb adóigazgatási és ellenőrzési környezet kialakításához.

Oldalszám:

Kiadás éve:

Méret:

Kötés:

ISBN:

272 oldal

2015

B/5

ragasztókötött

9786155249310