NAV munkatársai

Adó- és Vámértesítő

Teljes ár: 11 655 Ft

Webshop ár: 11 655 Ft

Nem rendelhető

Nem rendelhető

Az Adó- és Vámértesítő (AVE) a Nemzeti Adó- és Vámhivatal lapja, nyomtatásban évi 12 alkalommal jelenik meg.

A lap az év során folyamatosan ismerteti az Nemzeti Adó- és Vámhivatal szakmai iránymutatásait, a jogszabályok értelmezéséhez és alkalmazásához szükséges állásfoglalásokat.
Tájékoztat a munkáltatói és kifizetői adatszolgáltatásról, adózási határidőkről, valamint az adózói kérdésekre adott válaszokat is tartalmazza.

A 12 alkalommal megjelenő lap 2019. évi előfizetési díja 11 100 Ft + 5 % áfa.

Az Adó- és Vámértesítő és az elektronikus Adó- és Vámértesítő előfizetése regisztrált mérlegképes könyvelőknek 2018-ban 2 kreditpontot ér!

 

2013. VI. 25-től hatályos változás szerint a regisztrált könyvelőknek saját maguknak kell a Kormányzati Portálon igazolni a kiadvány megvásárlását az alábbiak szerint.

 

93/2002. (V.5.) Korm. rendelet
a könyvviteli szolgáltatást végzők nyilvántartásba vételéről

„(12) Amennyiben a továbbképzésre kötelezett az adott továbbképzési évben valamely 10/F. § szerint kreditpontra minősített - papír alapú vagy elektronikus - kiadvány megvásárlását igazolja, akkor továbbképzési évenként a kiadvány kreditpont-értéke, de legfeljebb 2 kreditpont beszámítható a továbbképzés teljesítésébe. A kiadvány megvásárlásáért adható kreditpont elszámolását a továbbképzésre kötelezett az egységes Kormányzati Portálon erre a célra rendszeresített internetes felületen keresztül benyújtott, nevét és regisztrációs számát tartalmazó nyilatkozatban kérheti. A nyilatkozathoz mellékelni kell a kiadvány vásárlásakor kapott számla másolatát. A kreditpontra minősített kiadvány vásárlásáról szóló számla akkor fogadható el a továbbképzés teljesítésének igazolásaként, ha az a kiadvány egyértelmű beazonosítását lehetővé teszi. A számlán szereplő minősített kiadvány egyes példányai alapján legfeljebb 3 továbbképzésre kötelezett kérheti a kreditpont elszámolását. Amennyiben egy számlán szereplő minősített kiadvány alapján több továbbképzésre kötelezett kéri kreditpont elszámolását (ideértve azt is, ha a számlán több minősített kiadvány szerepel) a továbbképzésre kötelezett által benyújtott nyilatkozatban fel kell tüntetni a számlán szereplő minősített kiadvány alapján kreditpont elszámolását kérelmező többi továbbképzésre kötelezett nevét és regisztrációs számát is.”

 

 

Segítségül a nyilatkozat letöltéséhez:

http://penzugyiszakkepzes.kormany.hu/adatlapok
 

 

A legfrissebb szám tartalmát ide kattintva olvashatja.

Oldalszám:

Kiadás éve:

Méret:

Kötés:

540 oldal

2019

A/4

-

Kapcsolódó kiadványok