Dr. Herich György, Dr. Bokor Csaba, Dr. Futó Gábor, Dr. Honyek Péter, Dr. Laki Gábor, Palotai Kinga, Szatmári László, Dr. Szilovics Csaba

Adó 2021 magyarázatok

Teljes ár: 8 950 Ft

Webshop ár: 8 503 Ft

Rendelhető (Szállítás: 1-3 munkanap)

Kosárba

Kézirat lezárva: 2021. január 1.

A magyar adózás legfontosabb területei közül az adójogi alapok, az adózás rendje, az adóigazgatási eljárás, a személyi jövedelemadó, a társasági és osztalékadó, az általános forgalmi adó, a társadalombiztosítás, a szociális hozzájárulási adó, a kisadózó vállalkozások tételes adója, valamint a kisvállalati adó egyes, nehezen érthető, vagy magyarázatra szoruló részei kerültek kiemelésre és részletes bemutatásra, elemzésre.
Az Adó 2021 Magyarázatok könyvet a kiválasztott területek jogszabály-előkészítésében résztvevő szakemberei készítették, így azok pontosan tükrözik a jogalkotói szándékot, rávilágítva egyben az adott területek helyes megközelítésére, szakmai hátterére, kizárva a félreértelmezés lehetőségét.
Az Adótan és az Adó 2021 Magyarázatok és az Adó 2021 Teszt és Példatár könyvek kölcsönös hivatkozásokat tartalmaznak, amelyek felhívják a figyelmet az összefüggésekre, részletesebb elemzésekre, kifejtésekre.

A könyv szerzői: Dr. Bokor Csaba, Dr. Futó Gábor, Dr. Németh Nóra, Palotai Kinga, Szatmári László, Dr. Szilovics Csaba

Oldalszám:

Kiadás éve:

Méret:

Kötés:

ISBN:

540 oldal

2021

B/5

ragasztókötött

9786155249754