Illés Ivánné, Gyulai László, Lauf László

A vállalkozásfinanszírozás alapjai

Teljes ár: 4 700 Ft

Webshop ár: 4 230 Ft

Rendelhető (Szállítás: 1-3 munkanap)

Kosárba

A könyv egyszerre szól a tevékenységét hatékonyabbá, vállalkozását gazdaságossabbá tenni kívánó szakemberhez és a szakmát felső fokon elsajátítani igyekvő diákhoz.

Mi tartozik a vállalkozás-finanszírozás körébe? Dinamikusan változó világunkban nem könnyű a pénzügyek ezen részterületének határvonalait meghúzni. A finanszírozáshoz szükséges források és a finanszírozott eszközök érték-egyezősége arra sarkal, hogy a vizsgálódás körét valamilyen szinten az eszközigényt alakító tényezőkre is kiterjesszük, miközben a források rendszerezett bemutatása is elegendően nagy feladat.
Másfelől a finanszírozás időben végbemenő, erősen összetett folyamat, mely a tervezéstől a végrehajtáson keresztül az utólagos értékelésig tevékenység-elemek gyakorlatilag végtelen, és időben változó halmazát alkotja.

 

Ide kattintva megtekintheti a könyv tartalmát.

Az előzőekben felvetett kérdésekre a szerzők megpróbáltak választ adni úgy, hogy az mind a gyakorló szakember, mind a gazdasági képzés igényét kielégítse, ugyanakkor a kezdő érdeklődőket se riassza el a finanszírozás érdekes és színes világának tanulmányozásától.

Oldalszám:

Kiadás éve:

Méret:

Kötés:

ISBN:

408 oldal

2013

B/5

ragasztókötött

978-963-638-450-0