Molnár Judit, R. Radenhausen, Szőke Andrea, Viczena Andrea

1000 Fragen 1000 Antworten Wirtschaftsdeutsch

Teljes ár: 2 690 Ft

Webshop ár: 2 555 Ft

Nem rendelhető

Nem rendelhető

Társalgási gyakorlatok a német üzleti középfokú nyelvvizsgákra

A német üzleti nyelvbe (Wirtschaftsdeutsch) bevezető vizsgafelkészítő könyv a Budapesti Corvinus Egyetem, a Budapesti Gazdasági Egyetem és az EUROPRO középfokú üzleti német nyelvvizsgákra kíván segítséget nyújtani minden tanuló számára. 

A könyv 13 témát dolgoz fel. Minden téma kérdésekkel kezdődik, melyekre modellválaszok és társalgási vázlatok adnak magyarázatot, a szószedet pedig minden olyan üzleti szakszót tartalmaz, mely a középfokú üzleti nyelvvizsgához szükséges. 
A 13 témán kívül üzleti társalgási kifejezésekkel és szituációkkal segíti a kiadvány a nyelvvizsgára való felkészülést. Az üzleti életben használt társalgási kifejezések mind a nyelvvizsgára készülők, mind pedig a vállalatoknál dolgozók, titkárnők számára is igen hasznosak, mivel kiváló segédeszközök tárgyalások, külföldi telefonálás, előadások lebonyolításakor. 
A társalgási kifejezéseken kívül a szituációs anyag példákat tartalmaz a Budapesti Corvinus Egyetem, a Budapesti Gazdasági Egyetem és az EUROPRO középfokú üzleti nyelvvizsga szituációira. 
A könyv az üzleti középfokú nyelvvizsga megszerzéséhez, társalgási tanfolyamokhoz, valamint vállalati szinten belüli kommunikáció elsajátításához nyújt segítséget.

Oldalszám:

Kiadás éve:

Méret:

Kötés:

ISBN:

280 oldal

2005

A/5

ragasztókötött

9789639357464