Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
#EPR   #termékdíj

Kiterjesztett gyártói felelősség (EPR) gyakorlatban

Ár:
2.925 Ft

Papíralapon a kiadvány nem kapható, nézze meg e-könyv formátumban:

https://saldokiado.hu/kiterjesztett-gyartoi-felelosseg-epr-gyakorlatban-e-konyv

Tudjon meg mindent a kiterjesztett gyártói felelősségi rendszerről. Az Ön cége jelentés kötelezett? Díjfizetés kötelezett?

Ide kattintva olvass bele a kiadványba!
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

2023. július 1-jén hatályba lépett hulladékgazdálkodási szabály is, azon belül a kiterjesztett gyártói felelősség rendszere.

A kiadvány a kéziratának leadási idején – 2023. szeptembere – kihirdetett és ismert jogszabályok előírásain és a hulladékról szóló 2012. évi CLXXXV. törvényen alapul. A könyv mellékletekkel segít értelmezni a szabályokat, leírja azok gyakorlati alkalmazását, elősegítve az EPR-rel kapcsolatos nyilvántartási feladatok elsajátítását. Mindezt kormányrendeletekkel és jogszabályokkal alátámasztva, érthető módon teszi.

A Szerző a gyakorlati felhasználást segítő szemlélettel állította össze a kötetet, azon gazdálkodók részére, amelyek a gyakran előforduló körforgásos termékekkel
kapcsolatosan válnak kötelezetté. Ennek megfelelően veszi sorba a kötelezetti kört, az érintett termékkört, a kötelezettekre háruló kötelezettségeket, és ahol szükséges, ott
magyarázó megjegyzéseket – akár lábjegyzetben – is írt az érthetőség, az esetleges más jogszabályokkal történő összehasonlítás érdekében.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!