Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kis- és középvállalkozások üzletfinanszírozása

Ár:
2.900 Ft 1.500 Ft
Kedvezmény: 48%
Az akció időtartama:
2023. 04. 17. -
Elérhetőség: Készleten (Száll. 1-3 munkanap)
Várható szállítási díj: 990 Ft
Forgóeszköz hitel? Bankhitel? Pályázati pénzek? A kiadványból a KKV finanszírozási sajátosságait ismerheti meg az olvasó.
Ide kattintva olvass bele a kiadványba!
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

Az első két fejezet a finanszírozás lényegét, fontosabb formáit, a döntések során mérlegelendő közgazdasági elveket, a főbb finanszírozási technikák hatásmechanizmusát, valamint a kis- és középvállalkozások finanszírozási és egyéb sajátosságait tekinti át.

A harmadik fejezet a folyó gazdálkodás finanszírozásának alapját képező forgóeszközök közgazdasági-, pénzügyi- és számviteli sajátosságait, továbbá a forgóeszközök főbb csoportjaival kapcsolatos döntési kérdéseket, és a döntések értékelésénél használatos egyszerűbb módszereket, modelleket tartalmazza.
A negyedik fejezet „A vállalkozás pénzügyi terve" címet viseli. A pénzügyi tervezés és a pénzügyi tervek ilyen mélységű és ilyen komplex bemutatása sem a hazai, sem a külföldi szakirodalomban nem található meg.
Az ötödik fejezet témája a bankhitel, mint a vállalkozások klasszikus finanszírozási forrása. A vállalkozói hitelek főbb csoportjainak bemutatása, és a hitelezési folyamat főbb szakaszainak áttekintése mellett kiemelt hangsúlyt kapnak a hitelkérelem összeállításával kapcsolatos vállalkozói teendők, valamint a hitelkérelmek elbírálásával kapcsolatos banki feladatok.
A hatodik fejezet olyan alternatív finanszírozási megoldásokat (faktoring, lízing) mutat be, amelyek ismerete és alkalmazása kiemelt fontosságú lehet a finanszírozási gondokkal küszködő kis- és középvállalkozások számára.
A könyvben szereplő ismeretek és összefüggések megértését és elmélyítését szolgálják az egyes fejezetek végén található ellenőrző kérdések és feladatok, a fogalmak pontos, szakszerű használatát pedig a könyv végén lévő glosszárium segíti.

Gyártó/Kiadó Saldo
Kiadás éve 2011
Méret B/5
Oldalszám 168
Kötés típusa puhatáblás ragasztókötött

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!