Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
#kínai   #nyelvköny

Kínai nyelvkönyv magyaroknak Első kötet - Első rész

Ár:
4.400 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető
Várható szállítási díj: 1.270 Ft
Magyar nyelvtanulóknak készült kínai nyelvkönyv A1 szint.
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

A1

A „Kínai nyelvkönyv magyaroknak" az első Magyarországra „honosított" kínai tankönyvsorozat, amelyet a Kínai Nyelvoktatási Tanács anyagi támogatásával az ELTE Konfuciusz Intézet szerkesztőbizottsága állított össze. A sorozat összesen négy kötetből áll. A kötelek egy-egy tanév tananyagát fedik le, ami tanévenként megközelítőleg 100-120 tanórái feltételez.

A kiadvány a sorozat első kötete. A tananyagnak a hétköznapi kommunikációs témák alkotják avezérfonalát, az alapfokú nyelvi ismeretek a magját, de a leckék tartalmával kapcsolatos kulturális ismeretanyag is szerves részét képezi, és ezek együttes célja, hogy fejlesszék a diákok nyelvi-kommunikációs készségét. A könyv 1-5. leckéi a kínai fonetika és írás alapvető ismereteit tartalmazzák, a kiejtés magyarázatai és gyakorlatai, valamint a kínai írásjegyek alapvető jellemzői találhatók meg bennük.

A tankönyv felépítése:

1.    Szöveg

2.    Szavak

3.    Nyelvtan

4.    írásjelek

5.    Pinyin gyakorlatok

6.    Szöveges gyakorlatok

7.    Kulturális ismeretek.

Kiadás éve 2011
Méret B/5
Oldalszám 124
Kötés típusa ragasztókötött

Vélemények

5.00
2 értékelés
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
Igazolt vásárlás
2024. 05. 07.
Legalább fél éve kerülgettem a könyvet, tudtam, hogy meg akarom venni, mert beszippantott a nyelv és szeretném érteni és beszélni, legalább egy nagyon alap szinten. Más tankönyv nincs a piacon, ha van is, azok mind magolós tanulási módszert alkalmaznak, a nyelvtan megértéséhez nem járulnak hozzá, leginkább úti- és képes szótárak. A könyv együtt tanítja az írásjeleket a pinyinnel, ami nagyon meg fogja könnyíteni a tanulást.
Amit hiányolok az az online hanganyag a megfelelő kiejtés elsajátításához, de egyébként nagyon hasznos nyelvtanulási kincs.
|
2023. 05. 11.