2019. évi megjelenéseink

2019-ben újabb sikeres évet zárunk, idén 18 új gazdasági szakkönyvet jelentettünk meg, melyek a saldokiado webáruházban kedvezménnyel vásárolhatók meg. A kiadványokat jegyezték többek között a Saldo gazdasági tanácsadói  Kökényesiné Pintér Ilona, Kissné Horváth Marianna, Greskóné Koller Krisztina a nagysikerű Bérszámfejtés kottája és egyéb munkaügyi és tb kiadványok  (Munkaidőkeret és elszámolási időszak gyakorlati alkalmazása vagy Társadalombiztosítási kézikönyv) szerzői vagy Vira Sándor (Az áruk nemzetközi forgalmának áfa vonzata). Saját szerzőink mellett olyan neves szaktekintélyek könyveit jelentethettük meg, mint Dr. Nagy Gábor (Eredménykimutatáshoz kapcsolódó számlaosztályok) ,Szamkó Józsefné (Költségvetési szervek kontírozása A-tól Z-ig),  Botka Erika(Támogatások számviteli elszámolása), Széll Zoltánné és Matlné Kisari Erika (Szociális hozzájárulás az új szabályok szerint).

Felsőoktatási szakkönyvpiacon is jelen vagyunk számos új könyvvel segítve az oktatást. Olyan szakértők működtek velünk együtt  mint a pénzügyi-számviteli példatárak, vezetői számvitel példatárak és az  adóismeretek szerzői: Siklósi Ágnes, Veress Attila, Kardos Barbara, Fellegi Miklós, Filyó Janka, Lakatos László Péter, Gyenge Magdolna vagy Havass Norbert. (számviteli illetve adózási szakkönyveink)

A webáruházban immár több ezer kiadvány érhető el a munka törvénykönyve magyarázatától a nyelvkönyveket kiegészítő példatárakon át a társadalombiztosítási ügyintézők kézikönyvéig. A kiadványok jobb megismerését a pdf beleolvasók segítik.

 

Köszönjük, hogy ebben az évben is velünk voltak!

Saldo Kiadó