Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Határtalan hálózatok

Ár:
4.275 Ft
Elérhetőség: Utolsó 2 db készleten (szállítás 1-3 munkanap)
Várható szállítási díj: 1.090 Ft
Az üzleti kapcsolatok és hálózatok vizsgálata, a napjainkban dinamikusan fejlődő hálózatelmélet áll a kötet középpontjában. 
Ide kattintva olvass bele a kiadványba!
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

Az üzleti kapcsolatok és hálózatok vizsgálata, a napjainkban dinamikusan fejlődő hálózatelmélet áll a kötet középpontjában. 

"A vállalat nem egy különálló sziget" - állítja Håkan Håkansson, a Norwegian School of Management professzora. A szervezetközi marketinget és vállalatközi üzleti kapcsolatokat középpontba helyező IMP csoport kiemelkedő kutatójaként legfőbb vizsgálódási területe az üzleti szereplők közti kölcsönhatásokat leíró, napjainkban igen dinamikusan fejlődő hálózatelmélet. Ez arra a kérdéskörre összpontosít, hogy a vállalatok működésére milyen hatásai lehetnek az őket közvetlenül és közvetetten körülvevő szereplők közötti szövevényes kapcsolatrendszerek. Kötetünkben a hálózatelmélet különböző alkalmazási lehetőségeire hívjuk fel olvasóink figyelmét, melyet a menedzsmentelméletek és a gyakorlati hasznosítás iránt érdeklődők számára egyaránt ajánlunk. 

A Rajk László Szakkollégium 2004 óta ítéli oda a Herbert Simon-díjat kutatók számára, akik amellett, hogy üzleti gondolkodóként elősegítették gyakorlati problémák megoldását, jelentős hatást gyakoroltak a kollégisták szakmai fejlődésére. A díjat 2010-ben Håkan Håkansson kapta. Korábbi díjazottjaink között tisztelhetjük James G. Marchot, a modern szervezetelmélet egyik szülőatyját, Henry Mintzberget, a stratégiai menedzsment guruját, Michael C. Jensent, a megbízóügynök elmélet klasszikusát, Robert M. Grantet, a tudás alapú vállalatelmélet megalkotóját és C. K. Prahaladot, az alapvető képesség elméletének kidolgozóját. 

Kiadás éve 2010
Méret B/5
Oldalszám 302
Kötés típusa keménytáblás, cérnafűzött

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!