Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hanabi fémdobozos kártyajáték

Ár:
4.200 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető
Várható szállítási díj: 1.270 Ft
Tudtad, hogy a Hanabi japánul tűzijátékot jelent? A játékban játékosoknak színek szerint csoportosítva, növekvő sorrendben tűzijáték kártyákat kell kijátszaniuk. A Hanabi egyedi, szokatlan megoldásokat alkalmazva emelkedik ki a kártyajátékok sorából. Itt nem az a cél, hogy két vállra fektessük ellenfeleinket, és győztesként hagyjuk el az asztalt. Épp ellenkezőleg. A játékosok egymásra vannak utalva. Együtt kell működniük, annak érdekében, hogy minél több pontot érjenek el.
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

Augusztus 20-án a Duna partján állva, vagy a tévé előtt ülve már biztosan mindenki elgondolkodott azon, hogy mekkora munkával járhat egy ilyen nagy volumenű tűzijáték megvalósítása? A koncepció kialakítása, szállítás, ütemezés, időzítés… Csupa olyan tényező amelyet egyetlen tisztességes tűzijáték-dizájnér csapat sem hagyhat figyelmen kívül, ha ki akarja vívni a közönség elismerését.
Pontosan ebbe a munkába csöppenünk, ha leülünk játszani Antoine Bauza (7 Csoda) régi-új alkotásával. Bár a Hanabi – mely japánul tűzvirágot jelent – már 2010-ben megjelent, de szélesebb körben igazán csak a tavalyi AbacusSpiele kiadás révén vált szinte mindenki számára elérhetővé. Bauza kooperatív kártyajátékában 2-5 szervezőt alakítunk, akik feladata, hogy az Istenek kedvére tegyenek egy grandiózus, szépen felépített tűzijátékkal, úgy hogy közben a közönség tetszését is kivívjuk… A lényeg a legjobb kártyákat összeszedni és megszervezni a látványos tűzijátékot.

Gyártó/Kiadó Coctail Games
Játékosok száma 2-5 fő

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!