Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fenntartható raktárkezelés autonóm drónokkal

Ár:
4.275 Ft
Elérhetőség: Utolsó 5 db készleten (szállítás 1-3 munkanap)
Várható szállítási díj: 1.090 Ft
A könyvben egy olyan logisztikai decentrum raktárkészletének ellenőrzéséhez mutatunk egy modellt és megoldást, amelyben sem a műholdas helymeghatározás, sem pedig az IoT-megoldások nem alkalmazhatók. A megoldásban minden irányba mozgatható, képkészítésre és továbbítására alkalmas drónt alkalmazunk.
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

A megoldás háromlépcsős, az első lépésben egy optimumközeli megoldást biztosító bejárási útvonalmeghatározást mutatunk be, mely egy előfeldolgozás. Ez igazodik a raktár szerkezetéhez és lehetőségeihez. A második lépés a drón valós idejű, feldolgozás közbeni mozgását határozza meg, beleértve a kameramozgásokat és képfelvételt. A harmadik az utófeldolgozás, azaz a QR-kódos azonosításhoz a képek feldolgozását és a QR-kód értelmezését, a készletellenőrzéshez történő egyezések és eltérések vizsgálatát végzi.
Az eredmény: minden külső tájékozódási eszköz nélkül megvalósuló hatékony készletellenőrzés drón segítségével, csak és kizárólag a saját mozgásának és egy előtervezett útvonalnak a szervezésével. Ennek megfelelően a korábbi emelődarus kézi ellenőrzés − az adott raktárban − átváltható majdnem automatizált ellenőrzésre. A megoldás hatékony lehet nemcsak készletellenőrzésre, hanem raktári polcrendszerszerkezet feltárására, illetve az üres helyek meghatározására is.

Kiadás éve 2023
Méret B/5
Oldalszám 132
Kötés típusa kartonált ragasztókötött

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!