Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ételkészítési ismeretek CD melléklettel

Ár:
6.830 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető
Várható szállítási díj: 1.100 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

A technológiai folyamatok megértését összefoglaló munkatáblák, ábrák, fotók segítik. 

A könyvben mindaz megtalálható, amire a jövő szakácsnemzedékének a jó ételek készítéséhez szüksége van, a konyhába lépés pillanatától egészen az ételek tálalásáig: 

- az ételkészítési tevékenység helyszíne, munkaterületei, 
- a felhasználandó eszközök, gépek, berendezések, 
- a kötelező higiéniai és balesetvédelmi előírások, 
- a legfontosabb élelmi anyagok és azok tulajdonságai, 
- a konkrét ételkészítési folyamatok az előkészítéstől az elkészítésen át a kiegészítő és befejező műveletekig. 

A CD-melléklet több mint 700 recepttel egészíti ki a könyvet. Emellett alapanyag- és ételfotókkal, interaktív folyamatábrákkal, a kreativitást fejlesztő feladatokkal, olvasmányokkal, a legfontosabb szakmai kifejezéseket magyarázó fogalomtárral nyújt komoly segítséget a megszerzett tudásanyag elmélyítéséhez, gyakorlásához. 

A tananyag a hároméves szakácsképzéshez készült, de a gyakorló szakemberek és a sütést-főzést kedvelő érdeklődő nagyközönség számára is ajánlott.

ISBN szám 9789633370667
Kiadás éve 2018
Méret B/5
Oldalszám 474
Kötés típusa keménytáblás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!