Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ellenőrzések, önellenőrzések számviteli elszámolása

Ár:
2.755 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető
Várható szállítási díj: 1.100 Ft
A kiadvány elfogyott! 2022 évben új, átdolgozott kiadás várható.
Ide kattintva olvass bele a kiadványba!
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

Példák, esettanulmányok

A könyvelés, az adómegállapítás során, a leggondosabb munka mellett is előfordulhat tévedés, melyet természetesen javítani kell. A feltárt hibák javítására vonatkozó előírások terén a 2000. évi C. törvény (a továbbiakban: Szt.) az elmúlt évek során többször módosításra került, és az adózás rendjéről szóló törvény is újrakodifikáláson ment keresztül.
Ezen változások indokolttá teszik, hogy újból foglalkozzunk az ellenőrzések által feltárt hibák elszámolási szabályaival.
Ebben a könyvben segítséget szeretnénk nyújtani az ellenőrzési megállapításokhoz kapcsolódó jogszabályi előírások értelmezéséhez, az ellenőrzések során feltárt hibák értékeléséhez, a helytelen elszámolások feltárásainak minősítéséhez, valamint a hibajavítások könyveléséhez, illetve a beszámolóban történő bemutatásához. A hangsúlyt az előző éveket érintő ellenőrzésre helyeztük, de útmutatást jelenthet a külső ellenőrzéssel foglalkozó, hatóságok által tett megállapítások számviteli elszámolásában is.
Az önellenőrzéseket végző, hatósági ellenőrzésben közreműködő számviteli szakemberek munkáját szeretnénk segíteni azzal, hogy példákon keresztül mutatjuk be azokat a szabályokat, melyeket a feltárt hibák számviteli javítása során be kell tartani.
Reméljük, hogy kiadványunk a könyvelőkön kívül az ellenőrzéseket végző ellenőröknek, a feltárt hibák minősítésével foglalkozóknak, továbbá a számviteli és pénzügyi ismeretek elsajátítását célul kitűző szakemberek számára is hasznos segédlet lesz.

Gyártó/Kiadó Saldo
ISBN szám 9789636385477
Kiadás éve 2018
Méret B/5
Oldalszám 108
Kötés típusa ragasztókötött

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!