Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egyéni vállalkozók adózási kézikönyve 2024

Ár:
9.975 Ft
Elérhetőség: Utolsó 6 db készleten (szállítás 1-3 munkanap)
Várható szállítási díj: 1.270 Ft
2024-es kiadás. Adótippek az átalányadó, a vállalkozói Szja és az új kata alkalmazásához ● Hogyan vegyük ki a pénzt vállalkozásból? ● Adózás- és könyveléstechnikai tudnivalók ● Működési szabályok a vállalkozásban
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

Amikor az adózási,  könyvelési feladatokat taglaljuk, valójában arra a kérdésre  keressük a válaszokat, hogy HOGYAN VEGYÜK KI A PÉNZT A VÁLLALKOZÁSBÓL. 

Felvázoljuk az egyéni vállalkozó által választható adózási módokat, és össze is hasonlítjuk ezeket, előnyeikkel hátrányaikkal együtt. 

Ez mellett tételesen ismertetjük, hogy az egyéni vállalkozónak mikor milyen adófizetési kötelezettsége van, azt hogyan kell teljesítenie. Tételesen számba vesszük az egyéni vállalkozót terhelő adóbevallási kötelezettségeket is, a bevallási nyomtatványok, platformok és határidők megjelölésével. 

Kiadványunk tartalmaz az egyéni vállalkozók részére egy adózás- és könyvelés-technikai ismertetőt is.  Bemutatjuk az egyéni vállalkozás alapítás- és működés szabályait is.

Kiadványunk segítséget nyújt az egyéni vállalkozónak ahhoz, hogy kialakítsa és önállóan működtesse saját vállalkozása adózási-ügyviteli rendjét.

Kiadás éve 2024
Méret B/5
Oldalszám 226

Vélemények

3.00
2 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(1)
Írja meg véleményét!
|
2023. 08. 01.
A könyv sajnos nem tér ki az egyéni vállalkozók adózásának lényegi részére, a benne szereplő információk fellelhetőek az interneten is, kis kereséssel.
A kiadvány alapból kis alakú, de óriási betűmérettel íródott, így borzasztó kevés a tartalom.
Úgy tűnik nyomtatás előtt nem nézték át egy helyesírás ellenőrző programmal, körülbelül 30 hibát találtunk benne.
Egy kis nyomtatott cetli a könyvbe rejtve tartalmaz egy lehetőséget: egy elektronikus "kiadványt" kapunk, ha elküldjük a vásárlásról a számlát. Sajnos az emailemre semmilyen válasz nem érkezett.

Kedves Gergely! Sajnos nem írta meg a nevét és nem tudjuk beazonosítani, mint vásárló. Köszönjük értékelését, továbbítjuk a kiadóhoz meglátásait. Az elektronikus változatért, kérjük forduljon a könyvesbolti kollégákhoz, segítenek a kiadóval a kapcsolatfelvételben. Saldo Könyvesbolt csapata
|
2023. 05. 31.
Nagyon hasznos könyv, jó gyakorlati példákkal.