Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Agrár- és vidékpolitika

Ár:
3.900 Ft 1.500 Ft
Kedvezmény: 62%
Az akció időtartama:
2023. 04. 17. -
Elérhetőség: Készleten (Száll. 1-3 munkanap)
Várható szállítási díj: 1.270 Ft
Ajánljuk a könyvet mindazoknak a kutatóknak, oktatóknak és gazdasági szakembereknek, akik számára a magyar vidék és mezőgazdaság jövője nem közömbös.
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

Egy ország agrárgazdaságának fejlődését az határozza meg, hogy a helyi adottságaira támaszkodva mennyire tud az ágazat nemzetközi fejlődési tendenciáihoz igazodni. A magyar mezőgazdaság a rendszerváltással utat vesztett, mert képtelen a fenntarthatóság követelményeinek megfelelően a társadalmi, ökológiai és gazdasági (versenyképességi) célokat összhangba hozni és a fejlődés szolgálatába állítani. A Szerző a könyvében a jelenlegi kedvezőtlen helyzet okait és a fejlesztés feltételeit tárgyalja történelmi és nemzetközi összefüggésben. Ajánljuk a könyvet mindazoknak a kutatóknak, oktatóknak és gazdasági szakembereknek, akik számára a magyar vidék és mezőgazdaság jövője nem közömbös.

Buday-Sántha Attila a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának professzora, az Agrár-, Környezet- és Regionális Gazdaságtan Tanszék és a Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskola vezetője. 1975 óta foglalkozik intenzíven a környezetvédelmi és területfejlesztési kutatásokkal, valamint az agrárpolitikai kérdésekkel. Ezekből a témákból írt munkáival szerezte meg akadémiai doktori fokozatát is.

Gyártó/Kiadó Saldo
Kiadás éve 2011
Méret B/5
Oldalszám 378
Kötés típusa keménytáblás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!