Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A társadalombiztosítás új szabályai

Ár:
3.600 Ft
Elérhetőség: Utolsó 3 db készleten (szállítás 1-3 munkanap)
Várható szállítási díj: 1.270 Ft
A könyvben a foglalkoztatók feladatai ellátásához szükséges tudnivalókat tárgyalják szakértő szerzők.
Ide kattintva olvass bele a kiadványba!
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

2020. július 1-jétől új Tb.tv. szabályozza a társadalombiztosítás keretében létrejövő jogviszonyokat, a foglalkoztatók, a biztosítottak és a kockázati közösségbe bevont más személyek kötelezettségeit, valamint a társadalombiztosítási ellátások körét.

A szabályok egységes szerkezetbe foglalása mellett új jogintézmények kerültek bevezetésre, a járulékalap és a járulékkulcs változása pedig a családi járulékkedvezmény magasabb összegű igénybevételét eredményezheti. A nyugdíj mellett munkát végző személyek teljes járulékmentességet élveznek. A változások a foglalkoztatók és foglalkoztatottak mellett a vállalkozókat, a mezőgazdasági őstermelőket és a magánszemélyeket is érintik.

Kiadványunkban a foglalkoztatók feladatai ellátásához szükséges tudnivalókat tárgyalják szakértő szerzők.

A gyakorlati jogalkalmazás elősegítése érdekében az alkalmazandó szabályokat magyarázatokkal, példákon keresztül bemutatva ismerteti a könyv.

Kitérünk a külföldi személyek foglalkoztatásához kapcsolódó legfontosabb tudnivalókra és a nemzetközi jogalkalmazás egyes kérdéseire.

A társas vállalkozásokra, társas vállalkozókra speciális szabályok vonatkoznak, amelyeket rendszerszerűen, önálló fejezetben talál az Olvasó.

A társadalombiztosítás ellátásaival azonban csak ott, és annyiban foglalkozik a könyv, amennyiben az a biztosítási kötelezettséget vagy a járulékfizetést érinti.

A Saldo érintett tagszervezeteinek a kiadvány megküldjük!

Gyártó/Kiadó Saldo
Kiadás éve 2020
Méret B/5
Oldalszám 112
Kötés típusa ragasztókötött

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!