Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A számvitel alapjai feladatgyűjtemény

Ár:
3.420 Ft
Elérhetőség: Készleten (Száll. 1-3 munkanap)
Várható szállítási díj: 1.270 Ft
A kiadvány a Számvitel alapjai tankönyv elméleti anyagát segíti feldolgozni, azzal, hogy egy képzeletbeli vállalkozás működését követi végig több időszakon keresztül.
Ide kattintva olvass bele a kiadványba!
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

„A számvitel alapjai" című tárgy ismeretanyagának megismerését és elsajátítását szolgáló FELADATGYŰJTEMÉNY két részből áll.

Az első rész a szemináriumi (gyakorlati) foglalkozások anyagát tartalmazza, a második rész ezzel szemben az önálló – egyéni vagy kiscsoportos – munkának teremti meg a lehetőségét.
A gyakorlati foglalkozások anyaga egy képzeletbeli vállalkozás működését követi végig több időszakon keresztül. Egy-egy időszak több foglalkozás anyagát is átfogja attól függően, hogy a megfigyelés bővítése – az új eszközök és módszerek bevezetése – szükségessé teszi-e azt, vagy nem.
A gyakorlati foglalkozások 12 feladata egymásra épül, az elsajátítandó ismereteket fokozatosan bővíti. Lehetővé teszi a mérlegben és a kapcsolódó költség-, valamint eredménykimutatásban való gondolkodást.
Az anyag a megoldáshoz szükséges segédleteket is tartalmazza. Megadva a részfeladatok kiindulási alapját, ezért sok esetben a részfeladat megoldása is megtalálható a feladatgyűjteményben. A feladatok egymásra épüléséből eredően több esetben előfordul, hogy a korábban megoldott feladat megoldásának az a része, amely nem változik az új feladat megoldásában részben kidolgozva jelenik meg az oktatási segédletben. Ezzel a lehetőséggel a szerzők azért éltek, hogy minden egyes feladat megoldása kerek egész legyen, ugyanakkor az összehasonlítást – az új ismeretek által előidézett változatok hatásainak megismerését – is lehetővé tegye.
A feladatgyűjtemény második része 47 megoldatlan feladatot tartalmaz. A feladatok oly módon kerültek csoportosításra, hogy azok kövessék a szemináriumok (gyakorlati foglalkozások) ismeretanyagát. A megoldásokhoz szükséges oktatási segédletek itt is megtalálhatók az egyes feladatok után, ezzel segítve a kidolgozást.

Ide kattintva érhető el a hibalista „A számvitel alapjai Feladatgyűjtemény 2016" című kiadványhoz.
 

Gyártó/Kiadó Saldo
Kiadás éve 2017
Méret A/4
Oldalszám 160
Kötés típusa ragasztókötött

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!