Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A számvitel alapjai

Ár:
2.610 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető
Várható szállítási díj: 1.270 Ft
Corvinus Egyetem számvitel alapjai tankönyv a vagyon és a vagyonváltozásokat megjelenítő mérleg, eredménykimutatás(ok) és a költségkimutatás(ok) leglényegesebb elemeinek megismertetésére fekteti a hangsúlyt.
Ide kattintva olvass bele a kiadványba!
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

A Számvitel alapjai c. tárgy ismeretanyagának megértését és elsajátítását szolgáló sorozat alapkötete ez a tantárgy nevével azonos című kiadvány.

A Corvinus Egyetem Vezetői Számvitel, Pénzügyi Számvitel Tanszék oktatóinak többéves oktatási tapasztalata alapján összeállított kiadvány a vagyon és a vagyonváltozásokat megjelenítő mérleg, eredménykimutatás(ok) és a költségkimutatás(ok) leglényegesebb elemeinek megismertetésére fekteti a hangsúlyt. A szerzők célja az volt, hogy az olvasó a kötetből és a hozzá kapcsolódó A számvitel alapjai - Példatárból  valamint  a Számvitel alapjai – Feladatgyűjteményből szerzett ismeretek birtokában képes legyen mérlegben, eredménykimutatásban és költségkimutatásban gondolkodni. Ezeknek a kimutatásoknak - számviteli okmányoknak - alapos ismerete lehetőséget termet arra, hogy a hallgató a vagyonváltozásokat és azoknak a mérlegre és a költségkimutatásokra vagy eredménykimutatásra gyakorolt hatását értelmezni tudja, és így képes legyen azokban megjeleníteni is.

A kötet anyagának elsajátítását A számvitel alapjai - példatár és munkafüzet segíti.

Gyártó/Kiadó Saldo
Kiadás éve 2009
Méret A/4
Oldalszám 280
Kötés típusa ragasztókötött

Vélemények

4.50
2 értékelés
(1)
(1)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2020. 05. 24.
Kiváló tankönyv a számviteli elmélet elsajátításához. Érthető, áttekinthető, jó felépítésű tankönyv. Még sokszor lesz a kezemben. :)
|
2018. 12. 22.
Nem fogom rosszul értékelni, noha tankönyv, száraz, de nekem mégis sikerült megértenem az alapokat, amire nagy szükségem volt. Szerintem nagyon jól összefoglalja a Számvitel alapjai tárgyhoz szükséges tudást, és tényleg elég szájbarágósan és szárazan fogalmaz, de elég jól érthető, jó példákon keresztül mutatja be a helyzeteket, lehetőségeket. Ajánlom!