Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A számvitel alapjai

Ár:
2.610 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető
Várható szállítási díj: 1.100 Ft
Corvinus Egyetem számvitel alapjai tankönyv a vagyon és a vagyonváltozásokat megjelenítő mérleg, eredménykimutatás(ok) és a költségkimutatás(ok) leglényegesebb elemeinek megismertetésére fekteti a hangsúlyt.
Ide kattintva olvass bele a kiadványba!
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

A Számvitel alapjai c. tárgy ismeretanyagának megértését és elsajátítását szolgáló sorozat alapkötete ez a tantárgy nevével azonos című kiadvány.

A Corvinus Egyetem Vezetői Számvitel, Pénzügyi Számvitel Tanszék oktatóinak többéves oktatási tapasztalata alapján összeállított kiadvány a vagyon és a vagyonváltozásokat megjelenítő mérleg, eredménykimutatás(ok) és a költségkimutatás(ok) leglényegesebb elemeinek megismertetésére fekteti a hangsúlyt. A szerzők célja az volt, hogy az olvasó a kötetből és a hozzá kapcsolódó A számvitel alapjai - Példatárból  valamint  a Számvitel alapjai – Feladatgyűjteményből szerzett ismeretek birtokában képes legyen mérlegben, eredménykimutatásban és költségkimutatásban gondolkodni. Ezeknek a kimutatásoknak - számviteli okmányoknak - alapos ismerete lehetőséget termet arra, hogy a hallgató a vagyonváltozásokat és azoknak a mérlegre és a költségkimutatásokra vagy eredménykimutatásra gyakorolt hatását értelmezni tudja, és így képes legyen azokban megjeleníteni is.

A kötet anyagának elsajátítását A számvitel alapjai - példatár és munkafüzet segíti.

Gyártó/Kiadó Saldo
ISBN szám 978 963 638 313 8
Kiadás éve 2009
Méret A/4
Oldalszám 280
Kötés típusa ragasztókötött

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!