Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az új mérlegképes képzes tankönyvei

Az új mérlegképes képzes tankönyvei
Könyvesboltunkba betérő vásárlók gyakran kérdezik tőlünk, hogy milyen könyvet ajánlanánk a mérlegképes vállalkozói könyvelő tanfolyamra. Modulonként összegyűjtöttük a vállalkozási mérlegképes képzés tankönyveit a Saldo könyvesboltban.

Könyvesboltunkba betérő vásárlók gyakran kérdezik tőlünk, hogy milyen könyvet ajánlanánk a mérlegképes vállalkozói könyvelő tanfolyamra. A Saldo Könyvesboltban összegyűjtöttük a tanfolyam sikeres elvégzéséhez ajánlott könyveket, modulok szerint. 

Könyvviteli ismeretek és a Pénzügyi számvitel tananyagot a

Könyvvezetés és beszámolókészítés könyv tartalmazza, sok ábrával, példával, szemléletesen magyarázva az anyagot. A könyvet Magyarországon szinte összes képzőintézményben ajánlják, attól függetlenül, hogy ki az oktató. Nagy előnye a kiadványnak, hogy később a gyakorlati munka során is vissza-vissza lehet nézni, hogy hogy is kellett ?

Pénzügyi kimutatások összeállítása, elemzése és ellenőrzése tantárgy tananyagát az ugyanilyen címen megjelent kiadványban találjátok meg:

Pénzügyi kimutatások összeállítása, elemzése és ellenőrzése. A könyv hétköznapi nyelvezetével, részletes és körültekintő magyarázataival, kidolgozott példáival és esettanulmányaival, a szakmai igényesség mentén készített rendszerezésével és a jól átgondolt ábráival dolgozza fel a könyv címével azonos megnevezésű követelménymodult.

Adózási ismeretek modul kiadványaként

az Adótan 3 kötetes művel szokták ajánlani, ami valóban mindenre kiterjed és 2022-ben már a 33. kiadását élte meg, ami önmagában is jelzi, hogy a piac elfogadta és szereti a kiadványt.

Az Adóismeretek kiadvány elsősorban az adózás témakörével a felsőoktatás keretében ismerkedők számára készült, de az utóbbi években a mérlegképes képzésen résztvevők is gyakran ez alapján sajátítják el az adózási ismereteket. A kiadványt jól kiegészíti az Adózási feladatgyűjtemény online példatárral kötet.

Vállalkozások pénzügyei modul anyagát tekintve mi úgy hisszük, hogy a legjobb és legolcsóbb könyv a Vállalkozások pénzügyi alapjai, de itt az oktatók különböző anyagokat ajánlanak, sokszor saját anyagból oktatnak. Egyeztess velük!

Gazdasági jogi ismeretek témában a

Jogi ismeretek és a Jogi ismeretek alkalmazása, Gazdasági jog köteteket szoktuk ajánlani. 

Számvitel és adózás a digitális környezetben, hát ezt gyakorolni kell :(

Ha még nem választottál képzőintézmény akkor nézz körül a Saldo kurzusai között is:Mérlegképes könyvelői képzés

Remélem segítettünk a választásban:

a Saldo Könyvesbolt csapata