Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A motiváció feltérképezése a coachingban

Ár:
7.900 Ft
Elérhetőség: Utolsó 1 db készleten (szállítás 1-3 munkanap)
Várható szállítási díj: 1.270 Ft
Ez a kötet gyakorlati útmutatóként szolgál ahhoz, hogy megértsük, miként függ össze a motiváció, az egyéni fejlesztés és a karrierfejlesztés, illetve hogyan egészíti ki egymást a Motivációs Térkép és a coaching.
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

A könyv megmutatja, miként gyorsítja fel a jól megkomponált coachingfolyamatot a Motivációs Térkép használata, illetve rávilágít arra is, miként segíti a mélyebb megértést és a célok megvalósítását ez az eszköz. A coachingfolyamatban az ügyfélnek nemcsak saját problémáit kell jobban, mélyebben megértenie, de motiválttá is kell válnia. A coaching segítségével el kell érnie, hogy akarjon tenni céljai megvalósulásáért.

Megérteni valamit talán könnyű, ám megteremteni a megvalósításhoz szükséges energiát, megcselekedni, kitartóan végigvinni a tervet már nem olyan egyszerű. Pontosan ez az a terület, ahol a coaching és a Térkép használata szoros összefüggésben van, ahol ez az eszköz megsokszorozhatja a folyamat hatását. Ezzel az egyedi megközelítéssel a coach sokkal könnyebben és gyorsabban vezetheti el ügyfelét – a világ bármely részén – az adott probléma gyökeréhez, így célirányosabban tervezhetik meg az utat a megoldásig.

Ez a könyv tehát abban segít, hogy a coach jobb coach legyen. Abban segít, hogy a személyes elköteleződést hangsúlyozva, a coach a coachingfolyamaton keresztül, tanulás útján, hozzásegítse ügyfeleit ahhoz, hogy elérhessék saját kitűzött céljaikat. Legyünk mi magunk az a változás, amit másokban szeretnénk látni. Ha egy coach nem tanul, személyisége nem fejlődik, vajon hogyan akar másokat coacholni? Lehet, hogy minden technikát tud és minden coachingeszköze megvan, az emberek azonban hamar kiszúrják azokat, akik számukra nem hitelesek, és akik elvesztették lelkesedésüket az önfejlesztés terén. Ez a könyv azért is született, hogy az önfejlesztést úgyszintén segítse, más szóval lehetőséget teremtsen az öncoacholásra is.

Kinek szól a könyv?

A könyv elsődleges célcsoportja a professzionális coachok, szervezetfejlesztők és vezetők köre, a könyv célja pedig e célcsoport készségeinek fejlesztése és tudásuk gyarapítása, valójában azt kell mondanunk, hogy a coachingfolyamat minden élethelyzetben és az élet minden területén, mindenkinek hasznos lehet. A coaching tulajdonképpen egy haladó interperszonális készség, melynek fejlesztése sokkal népszerűbbé teheti az embert a munkahelyen, a családi körben és a barátok, ismerősök között is.

Mindamellett, hogy a könyvből megismerheti a különböző a motivációs hajtóerőket, szélesebb rálátás kap ezekre és gyakorlati működésükre, számos coachinggyakorlattal és esettanulmánnyal is gazdagodhat.  

Kiadás éve 2019
Méret B/5
Oldalszám 216
Kötés típusa cérnafűzött, keménytáblás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!