Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A befektetések értékelése - Módszerek és eljárások

Ár:
9.500 Ft
Elérhetőség: Utolsó 1 db készleten (szállítás 1-3 munkanap)
Várható szállítási díj: 1.270 Ft
Minden befektetési döntés, szóljon az vételről vagy eladásról, az értékelésen nyugszik. értékelni pedig bármilyen eszközt, vállalkozást, részvényt, franchise-t vagy reáleszközt egyaránt lehetséges
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Tartalom és kiadási információk

Az anekdotabeli kérdésnek - mi mennyi? - az üzleti világban van igazán súlya. Minden befektetési döntés, szóljon az vételről vagy eladásról, az értékelésen nyugszik. értékelni pedig bármilyen eszközt, vállalkozást, részvényt, franchise-t vagy reáleszközt egyaránt lehetséges – ezt az elvet vallja és igazolja a könyv szerzője. Az érték tárgya (mi?) mindazonáltal nem kézenfekvő, mint ahogy mértékének megállapítása (mennyi?) is összetett gondolatmenetet és számításokat igényel, különösen a piacok huszadik század végi – bizonyos szegmenseiben viharos – átrendeződése óta. Az alapelvek ugyan időtállónak bizonyultak, de az új jelenségek új eljárások vagy már ismertek újszerű alkalmazását hozták magukkal.

A könyv következetesen érvényesít négy szempontot.

(1) Megvalósítja a teljesség és a szelekció egységét, azaz felöleli az értékelési modellek legszélesebb körét, ugyanakkor rámutat a közös elemekre és segít kiválasztani az alkalmas megoldást.

(2) Teljesíti az életszerűség követelményét, azaz valós eseteket lépésről lépésre követve ismertet meg a módszerekkel.

(3) Kielégíti az egyetemesség igényét, azaz a példák között kellő súllyal szerepelnek az Egyesült államokon kívüli piacokról származó esetek is.

(4) Biztosítja a tematikus egységek autonómiáját, azaz külön kezelhető részekre tagolódik, így az olvasó személyes igényei szerint válthat át egyik fejezetről a másikra.

A kötet egyaránt megfelel a gyakorló szakemberek és az értékelés izgalmas világával most ismerkedők elvárásainak.

Olvasókör: Egyetemi, főiskolai hallgatók, gazdasági felsőoktatás, pénzügyi-befektetési szakemberek, vállalati pénzügyi szakemberek

Kiadás éve 2017
Méret B/5
Oldalszám 1064
Kötés típusa cérnafűzött, keménytáblás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!